Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
воопшто не се сомневам за бум-бум
Јас општо си кажав,секој си вреди на свој начин,ама егото е заебана работа,некога го прави човекот од вреден не вреден,а некогаш од невреден,вреден.

туку да се исповедав во исповедалницава,ама некако ко да немам инспирација и затоа ке се послужам со нешто готово

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Сакам да ти кажу дека те сакам и дека ми фалиш и ми е много криво што поради некои глупи разлози неможемо да искочимо заедно целу недељу. Надам се не ме лжеш зашто ти верују, а и двоицата знаемо што може да ми се деси после овуј годину ако дознам дека ме лжеш поради некои глупости.

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Да .. конечно ти признавам, те сакам. Се лажев себеси, ги лажев и другите, се лажев дека не е така, но сепак неможам да кријам. Ти си таа што ја сакам. Да, токму ти, ти мила моја, единствена. Неможам повеќе, па морам да признаам. Морам да им се извинам на сите останати што ги лажев, и тоа длабоко да им се извинам, затоа што не сакав да ги повредам.
Иако те сакам, чувствувам дека ќе бидеме две вечно разделени души, кои никогаш нема да најдат заеднички пат.
Но, никогаш не вели никогаш, сепак ќе се надевам на најдоброто.
ТЕ САКАМ.

• Ми се допаѓа
Реакции: МериСелест

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Ааааа колега не бива вака.
Тоа "срамежливо лице" ако вака продолжи ке ми побиеш еден од принципите.
Кај што се вади лебот,не се вади :cenzura .
Две недели ти ја избегнувам смената,ама нели треба да видам и ти како работиш :D

Angiie

Истакнат Член
16 февруари 2012
506
639
93
Зум зум зум...Работиш ко пчела. Мама вели си ја нашол бељата со мене. Ама не знае таа..никој не знае. :D
Че намалам некое килце ко че ми заминиш онаму, дека јас многу дебела..уште коските на мене че остана. Ах :(

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum