Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

Farfalla

Староседелец
14 февруари 2012
455
1,010
1,103
Сакај ме, љуби ме. Биди до мене, бодри ме. Дозволи да ти ги љубам тие црни очи, да се припијам до тебе. Сакај ме, не ме пуштај.

• Ми се допаѓа
Реакции: Martin_MKD

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Сакам да ВИ кажам, двајца сте де:giggle што да правам кога не можам да се одлучам кој повеќе ми се допаѓа.
Ај прво тебе ќе ти се обратам, непозната особо, не ти го знаам името, знам дека си од местово од кај што потекнувам ама до сега не те имав заприметено, колку си бил симпатичен, па и насмевката.(inlove):giggle За брзо време очекувам да дознаам многу работи за тебе, знам само која ти е сестра и мајка а што е најјако не ни знам како се викаш.:D
А ти многу позната особо, што да ти кажам тебе и ти ептен мил и драг ми си, значи ептен, мислам дека и ти нешто чувствуваш.(happy)

• Ми се допаѓа
Реакции: Martin_MKD

Реми

Староседелец
18 февруари 2012
542
957
1,093
У близина
Под стрес сум. Тоа не значи дека те сакам помалку или воопшто. Пмс-от ми подранил, нерви ми истенчил и место алишта токму тие висат на штипка. (како што љубиш да збориш).

Знаеш дека мажите се конструирани да можат да одолеат на вербална расправа, но сепак да потклекнат на еден единствен поглед и насмевка. После периодов ќе почнам да ти се смешкам со плави праменчиња, розев кармин и ослабнати образи. :*

• Ми се допаѓа
Реакции: Praetorian

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Мислам дека слободно можам да кажам дека доколку некогаш излезеш (барем еднаш) со мене, тој час-два-три ќе бидам во топ 3 највесели... Ма какви топ 3, ЈАС ќе бидам највеселата личност на светов! :giggle