Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
Сакам да ти кажам дека се` ми е преку глава, не мора да зборуваш барем ти со шифри !!!!! Со тоа ништо нема да постигнешшшшшшшшшшш ...............

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
Сакам да ти кажам ова да не го читаш ! :D :D
иначе почна да ми бидеш се` во животов, ми ја разубави оваа 2013 годинааа. Ти си сонце какво не постои :) :sram :*

• Ми се допаѓа
Реакции: Marchisio

Rosana

Староседелец
24 јуни 2012
267
499
1,063
Дека не можам поќе да издржам да те гледам како се однесуваш ладно со мене како да не постојам.Не можам да те гледам пред мене секој ден а да не те имам само за мене.Сакам да ти кажам колку боли тоа што те гледам далеку од мене, дека многу ми е жал што згрешив но јас не бев крива за ништо други ме наместија. Да тие кои сакаа само да не видат разделени еден од друг да немаме никаков контакт. Затоа сакам само уште една шанса да добијам за да ја попрам грешката која ја направив. Ветувам дека ке знам да ја искористам овој пат, се ќе биди поинаку. Нема да те остам да си одиш овој пат. Мразам што мора да збораме само кога нешто ќе ни притреба на двајцата. Сакам да престанам да те сакам ама незнам зошто тоа е невозможно, не сакам поќе да страдам сакам да најдам друг да те заборам ама не можам. Толку ми е тешко имам голема болка во мене и незнам до кога ќе можам да ја издржам. Те сакам уште како првиот пат ама незнам што е тоа што не ми дозволува да те пуштам засекогаш.Дали е можно да е судбина да те сакам уште? Дали така сака Господ? Дали ова е само лош сон за мене во кој треба да се разбудам и да видам што имам пред мене и што испуштив? Дали ова не е наше време да бидиме заедно? Или пак никогаш нема ни да биди...:(:place

Anacal

Полноправен Член
19 јануари 2013
45
29
18
Се сеќавам како вчера да беше кога се запознавме. А помина точно една година. Не дека една година е долг период, ама па не издржавме ни 365 дена да зборуваме. Со тебе сè се случи така брзо, толку збунувачки. Сè уште не можам да поверувам дека пред една година бев најсреќна како никогаш досега, времево лета. А и штета што и двајцата сме глупави, па ова не успеа да потрае.