Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Мислиш ли дека ке успееме јас и ти?Сигурен си?
Јас сум спремна за ризик,без разлика на далечината,без разлика на околината...
Јас иако не те заслужувам ти не престануваш да се трудиш околу мене.
Неверојатно е сето ова..неверојатно болат твоите допири,погледи едноставно твоето присуство овде покрај мене..твоето,те сакав сите овие години ме боде како нож во градиве..и за миг посакувам да те гушнам,да ти опростам,да ти кажам ОК е, ајде да почнеме одново ... Но неможам... Ја ставам маската се вртам и одам..без ниеден поглед,без ниеден збор..доволно е..
Излишни се сите зборови после сето тоа сношти..... Голем си, самиот можеш да процениш што е добро за тебе, јас само можам да ти понудам пријател кој ќе е тука за тебе кога и да ти треба.....
Чувствувам нешто кон тебе, нешто силно, иако се знаеме само некое време, мислам дека доволно знаеме еден за друг.
Прекрасно се смееш, имаш прекрасни очи, сладок глас.Знам дека нема да ми го возвратиш, сигурен сум во тоа. Не ти треба некој како мене. Мхм.
Гони се у ку**ц! Јас те мислев за поинаков,али од овоа сфатив едно.Не му верувај на луѓето во она што го зборуваат.Едно мислат,друго прават,трето кажуваат. Ме разочара ептен,и од овој момент моето мислење за тебе е сосема сменето.Не доаѓам таму за да те видам тебе,него затоа што ми е убаво таму,и не мисли дека целиот свет се врти околу тебе Денес си горе утре доле