Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
тириририири те обележав на вратот :giggle (inlove)
tumblr_metv3gJLC81s05obmo1_400_large.gif

WomanInRed

Староседелец
15 февруари 2012
1,324
3,218
1,123
Јас тебе само како другар те гледам, нема шанси да засакам некој како тебе.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Одамна не те чекам. Ништо не чекам, нема што да чекам. Сега само стојам. Стојам таму каде што ме остави. Во истата точка каде од секогаш сум била. Во точката каде единствено знаев да се радувам, во точката каде ти припаѓав.
Ти припаѓав како што само водата припаѓа на еден извор, и како што латиците од роза припаѓаат на еден цвет.

Марија Веселиноска

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Цццц катастфора сум значи. Знаеш ли дека те излажав??? Знаеш ли дека многу убаво и јасно те видов?? За џабе не ма викаат соколово око.(wasntme) Ај се надевам дека никогаш ова нема да го почиташ.:giggle
Не знаев дека уште го чуваш бројот, јас да бев на твое место до сега ќе го имав избришано, не заслужив да го чуваш и не заслужив уште нешто да чувствуваш за мене. Јас уште многу оддамна ти го избришав бројот, не бев во состојба лани да си ја растурам врската заради тебе, а ти после година тука си пак за мене. Сепак ќе си стојам на зборој од мајот, најди си друга, јас не знам зошто уште се замараш со мене.

Omg
Чудна, пречудна си сум во последно време.
Да знев јас шо сакам убо ќе беше, ама не знам.|-(
Знаеш дека во моментов го повлекувам она што го реков.:D Ама утре е друг ден.
Да се појавеше порано друга можеби ќе беше приказната, не знам, ај како и да е бегај подалеку од мене.:D

Angiie

Истакнат Член
16 февруари 2012
506
639
93
I was writing my wishlist for Christmas, but I didn't write anything because when I thought of you I realized that I already have everything. (inlove)

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
Знам дека ти е тешко и дека мислиш дека ќе ме загубиш. Нема. Ти ветив, нема да те напуштам освен ако навистина не го заслужиш тоа. Те немам видено одамна. Ми недостигаш. И не знам зошто и денес пак ми навираат солзи на очиве... можеби затоа што поради мене страдаш. Ајде.. ќе ги издржиме уште овие 2-3 недели... Што и да е - ќе помине, па така и ова... Не можам да спијам ноќе... Лежам будна во креветот и со часови се присетувам колку ми е убаво во твоите прегратки, а тогаш ме обвиткува студенилото на мрачната соба и се враќам во реалноста. Ништо не е толку убаво како со тебе. Боите не се исти... Нема сјај... Нема радост... Нема насмевка... Само сакам да те видам. Морам да те видам. Оваа тортура станува претешка за да можам да ја издржам. Секој ден ми е се потешко. И кај тебе не цветаат рози.
Важното е што уште сме заедно, и покрај се што поминавме. И покрај ова што ни се случува. Јас сум виновна.
Почекај уште некој ден.
Те сакам.