Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
Sending me this song and saying it's written for us... You melted my heart... You made my day... again. Thank you for being here with me in these hard times. It's easier to say it in English... I love you

• Ми се допаѓа
Реакции: Y1K991

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
Сакам да ти кажам, фино да те замолам да си одиш од моите соништа и од мојот живот доколку е тоа возможно иако тоа не го сакам.. Веројатно во претходниот живот сме биле нешто повеќе од пријатели . :/

LoveDealer

Староседелец
3 март 2012
180
563
693
32
Во неговото срце.
Какоооооов ден(inlove) Од тебе никогаш нема да ми биде доста.. И баш ми е мило што наместо подароци за годишнината решивме да прошетаме... Ептен ми се допаднаа Велес, Свети Николе, Штип, Кочани и секако Берово:)

Мислам дека рај за очи и совршено место за љубов е Аурора во Берово....
Никогаш нема да заборавам што се правиш за мене... Се повеќе и повеќе сум сигурна во мојата и твојата љубов... Верувај таква врска не се гради лесно, но знам дека секој би ни позавидел....
Ти благодарам...
Те сакам!

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Ајде сега и јас да се отворам ко месен нарезок на форумов наш. Си шетам попладнево по Прилепов наш убав. Убаво беше, така ведричко. Ко ќе гледам сето парови шетаат по тоа плочнико а ја сам. И така почнав да карам во себе по мене. Пу животе луталицо, една година самец.
и да цитирам мое другарче:

download.png

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Колку повеќе те запознавам, толку повеќе те засакувам. (inlove) и да, требаш ми.

Толку многу сакам да те видам.