Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
Сакам да ти кажам да ми се тргниш од соновите, барем остави ме мирно да спијам и така кога сум будна 24/7 мислам на тебе .. и веќе не знам дали имам храброст да се појавам пред тебе, за да не се издадам !
Вечер колку и да сакам да не идам, морам да дојдам зашто ќе ми се налутиш, а сепак имам причина за да не дојдам !

Мила

Активен Член
1 март 2012
121
99
28
На плажа!!!
Многу те мразам..те мразам што ме натера толку време да поминам во плачење
Те мразам затоа што ми натураш работи за кои не сум крива
Те мразам затоа што уживаш да ме повредуваш..
Те мразам затоа што не ми веруваш ни 1%
Те мразам затоа што постоиш, а јас не можам без тебе:gjavol
А уште повеќе се мразам себе затоа што те мразам тебе:banghead

А колку ми требаш..денес, утре..особено утре и задутре...
Сама сум, помогни ми ако толку си ме сакал...те молам:place

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
Една од нашите поубави вечери. Skyfall, James Bond и јас во твоите прегратки... Поубаво не можеше да биде. Ти благодарам. И извини... Уште еднаш... Те сакам :*

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
сакам да ти кажам дека си многу тапа !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
вчера ми ску*чи ... посебно коа се праеше фраер, ама ти простувам затоа што ме гушна .. сепак си многу кренат ,, не се тоа шпекулации.. а како да ти кажам дека те сакам? а притоа да не бидам повредена? не знам каква реакција би можела да очекувам ништо не знам !!!!! :/
како се затрескав во тип ко тебе? како ??? :/ тоа го може само Змај знам ... поз Френа !

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
.. и ме велиш ''се надевам кога нареден пат случајно ќе се сретнеме ќе ја видам Марија онаква каква што ја запознав, секогаш позитивна и весела...''
а ти не сфаќаш дека јас несакам случајно да те сретнувам туку сакам намерно да те гледам секој ден до крајот на живот...