Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Ех,да имав ваква љубов...
tumblr_mfi13t9wF81qio9b0o1_500_large.gif

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Како што си кажа и ја сум во право, но и ти си. ПРизнавам претерав вчера, ама не сум јас крива тоа до ПМС-от е (wasntme)

Најважно е да се дружиме :)

LoveDealer

Староседелец
3 март 2012
180
563
693
34
Во неговото срце.
Прекрасен си...
Во секоја смисла на оваа испрана флоскула...
Во длабочината на зборот...
Во неговата суштинска морфологија...
Да не постоеше ти немаше ништо да биде прекрасно...
Немаше ни овој збор да постои...

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
Сакам да ти кажам дека колку и да се креваш во облаци, не си таков, само глумиш пред другите недостижен ! А јас, баш во тебе се затрескав... го слушам твојот бенд, ти пуштам пораки демек случајно и се брукам сама се издавам, треперам кога ќе те слушнам .. а кога ќе те видам, јас не сум јас :/

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
Ми фалиш .. премногу. Поминаа цели 10 месеци, сеуште си тука. Неможам да те извадам од мисли. Секој сон што го сонувам е со тебе, секое место што го поминувам, ми ги враќа сликите кога бев со тебе. Не ми го знаеш овој број, и неможеш да ми се јавиш, а знам дека и не сакаш. Можеби треба јас да го сторам тоа, но немам храброст. Помогни ми.

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe and Saladin

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
Најискрено, ме изненадуваш. Не мислев дека постои ваква страна кај тебе. Ама јарец си... типичен јарец... цел живот си имам работа со јарци... Ме третираш како возрасна, па после стануваш детинест и сакаш да се зафркаваш, па после си нерасположен, па се ти е смешно, па си сериозен и мртов ладен, за на крај да ми се отвориш како во исповедувачница и да ми изнакажуваш работи што мојот мозок не може да ги процесира за толку кратко време, навечер мислам на тоа и анализирам, не можам да спијам. Најбитно, почна да ги враќаш старите шифри. Фокси лајкс ит вери мач. Ах да, и заборавив да ти кажам, откако го смени начинот на кој ме испраќаш на спиење, заспивам и се будам со насмевка на лицето иако сум спанка. Сите имаат проблеми, па и ние. Никој не е совршен. Не сум ни јас. Виде како можам брзо да се сменам? И сам рече дека 90% сум сменета, дека само детали се во прашање. И сам ми рече дека веќе не сум иста, дека ми се врати сјајот во очите, искрената насмевка на усните и 7те изгубени килограми од април месец па наваму. Толку многу сакам да ти кажам, ама време нема. Туку, спиј ајде. Утре се враќаш... конечно ќе те имам за себе, па макар и на неколку часа. И дај боже да не треба да се соочам со она што ти го кажав пред неколку минути по телефон. Дај боже.
Лека ноќ. Сонувај ме. (hug)

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe

Emma.T

Истакнат Член
23 декември 2012
241
352
163
Сакам да ти кажам... Што да ти кажам, се што сакав да кажам, ти кажав уште тогаш. Сега само сакам да ти кажам дека овие неколку месеци (после толку години) се ми е полесно без тебе и дека конечно можам да кажам дека сум спремна за нов почеток. Многу ми е полесно и среќна сум... Да, среќна сум и покрај тоа што сум сингл. :igra

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21