Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

earl grey

Нов член
23 мај 2012
1
0
1
124
e bas me maci ama toa e....super e ajam, i imame mnoooggguuu zaednicki raboti, Premogu....ama taa ima decko, a jas devojka...a taa me izluduva!!!.....i ja mislam i sonuvam.....i milsam deka taa e TAA!!!....no taa ne go deli moeto mislenje......koj znae...moze eden den...koga ke bide docna....

Antares

Староседелец
11 мај 2012
468
413
663
32
Pax Terra
Не можам само јас врската да ја движам и да имам удел во неа, помислувам дека не ни ти е гајле за ништо. Доколку не ти е гајле кажи ми, не знам ако веќе ништо сакаш не ни ме држи до тебе. Разбирам матурска ти била, што сакаше правеше ти реков еднаш е матурска помини си најубаво две недели не ни ти реков да испадниме. Но еве ја помина, сега и кажав кога ке сакаш јави ми се да испадниме доста јас цело време се јавував. Разбирам ете другарките, ама претеруваш. Немаш пола саат да одвоиш пред да си одам за Скопје.

Немам повеќе намера, не сум самиот јас. Со еден збор одлучи си.

LoveDealer

Староседелец
3 март 2012
180
563
693
32
Во неговото срце.
Знам дека знаеш дека нешто не е во ред и покрај толку пати што ти кажав дека сум добро:place
Не го сакам периодов кој ме обзема, се чувствувам празно покрај толкава љубов... А ти.. Ти даваш се од себе да се чувствувам сакано, да љубам и постојам, да не си ти би била жив мртовец. Ме држиш во живот, со тебе ја гледам мојата иднина, но нешто ме кочи во сета оваа работа. Ти многу добро знаеш. Сакам повторно да се смеам со тебе, онака безгрижно како што од секогаш знаевме. Сакам повторно да ми ги изедеш палачинките и да ти бидам лута дури рекордни 5 минути затоа што се правиш да ме насмееш и да не бидам онаква каква што сум - една голема лутка. Сакам пак да се тепаме со перници дури не ме кренеш во раце (иако сум мече:place т.е сега сум била пиле - сум подослабела) и да ме вртиш наоколу кажувајќи ми дека јас сум твојот свет! Сакам кога го "будиш" целиот организам со само еден допир на моите дланки, сакам кога си нежен, сакам кога ми викаш дека понекогаш грешам иако не сакам да признаам, сакам кога ми се лутиш и кога не можеш да издржиш па ме гушкаш толку силно што ми ги кршиш сите коскички, ме гушкаш додека останам без последниот здив. Ти си ми гордост, ти си ми среќа! Ништо повеќе на овој свет не ми треба од твоето срце и твојата рака. Со тебе летам многу повисоко од 7мо небо!!! Ај сега кажи ми дали животот е праведен?!:place:place Дали?! Не можам да си ги сопрам солзите, оние исти солзи кои со твоите раце ми ги бришеш секоја вечер од лицево. Те љубам и плачам во исто време, дури и временцево плаче за нашата љубов. Како ќе продолжам без тебе?! Како?!?!:place:place Дали за три години додека ќе бидам способна да дојдам ќе ме сакаш сеуште?! Сега велиш да - но јас се плашам, се плашам од далечината и од тоа дека ќе те загубам засекогаш - тебе љубовта на мојот живот и татко на моите деца!:place

Antares

Староседелец
11 мај 2012
468
413
663
32
Pax Terra
Ти кажав и самиот. Се ближе крајот само кога...Кога ке ми кажеш ти што сакаш , јас ке бидам ако треба цел живот со тебе. Но до тоа, не бива ништо само ке се отргнам.

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Ќе те имам некој ден, биди сигурна во тоа!
Засега ни самата не си свесна, но ако... :)

• Ми се допаѓа
Реакции: LoveDealer and Scars31

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
Сакам да ти кажам дека не можам да живеам без тебе .. те сакам најмногу и пресреќна сум што те имам .. До мојот љубен :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Scars31