Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

Дејмон

Староседелец
16 февруари 2012
456
650
1,093
Unknown
Си ме изненадила прееска ептен. Ептен! Да, и јас тебе.
Идеш на 20ти?! :franticКонечно!

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
Вечерва ептен ми недостигаш.. Ми недостига твојата прегратка,твојот мирис....Ми недостига се твое
Не можам повеќе без тебе! Многу те сакам,Најмногу ! Ме слушаш/? Каде си барем да знам,зошто сета љубов на тебе ја потрошив !

Antares

Староседелец
11 мај 2012
468
413
663
32
Pax Terra
Значи ти кажав каде да се најдиме, те чекам 20 минути после закажаното време. Ти ми ја шеткаш некоја твоја комшика, ги шеткаш сите а не доагаш да ми кажиш не можам а на 30 метра сме далеку. Епа шеткај си ги, па и нервозна си оти не можеш да ме видиш после 2 недели. А не го сакаш тоа. Епа, сега можиш туристички водич да се пишиш и сите да ги шеташ.

Вистина е дека не знаите да цените, вие женските секогаш сте диви со чест на исклучоци. Не треба ни поинаку, се надевам ке си најдам некоја мирна девојка.Не им велиш ок, испадни си со другарките кога сакаш , и на крај нема пола саат за тебе и обична ден замисли заврши со школото и има време да шета со другарките а јас после викенд во Скопје. Им даваш прст цела рака па и не знам и душата гратис ке ти ја земат.

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Значи ти кажав каде да се најдиме, те чекам 20 минути после закажаното време. Ти ми ја шеткаш некоја твоја комшика, ги шеткаш сите а не доагаш да ми кажиш не можам а на 30 метра сме далеку. Епа шеткај си ги, па и нервозна си оти не можеш да ме видиш после 2 недели. А не го сакаш тоа. Епа, сега можиш туристички водич да се пишиш и сите да ги шеташ.

Вистина е дека не знаите да цените, вие женските секогаш сте диви со чест на исклучоци. Не треба ни поинаку, се надевам ке си најдам некоја мирна девојка.Не им велиш ок, испадни си со другарките кога сакаш , и на крај нема пола саат за тебе и обична ден замисли заврши со школото и нема време да шета со другарките а јас после викенд во Скопје. Им даваш прст цела рака па и не знам и душата гратис ке ти ја земат.
Ти скина живци оваа тебе пријателу,нешто чкрипи работава

LoveDealer

Староседелец
3 март 2012
180
563
693
32
Во неговото срце.
Ееееееее ти благодарам за изненадувањето :sram Цело биро ми е преполно со рози, баш како на сликава, само што моите се розеви и бели - точно 101 :)
r_100.jpg

*Ми ги правиш најубави деновите пред да заминеш, но и најтешки .. :place Те љубам!

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Премногу ми недостигаш.премногу...не знам како ке терам понатаму без тебе...
Ако одлучи ти така,така нека биде,јас повеке ништо не можам.
Само,ако се сетиш некогаш на мене и одлучиш да ме побараш мене ке ме нема.
Заминувам од твојот живот.
Засекогаш.
Збогум зеленоок.