Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Денес си размислував за тебе.Искрено.Броејќи ги настаните што ни се случиле, години од нашето дружење, лошите работи, добрите, твојата несебична подршка за сите мои одлуки, тешењето на моите падови, како и твоето рамо кое секогаш било до мене.
Сфатив дека цело време ти си мојата мотивација за живот.За сите мои успеси.За се’ што гледам во иднината.За сите мои идни планови.За сегашноста.
Ако нешто ме спречи да се откажам до се’ тоа си ти.
Го ценам тоа.Го почитувам.Ќе те чувам.
Те сакам иако како и секогаш ми викаш дека те лажам.
Признаа дека ја сакаашшш....
Јеиии успеехххх...хахахах
Да го забележам датумов и мислењево :)

Succubus

Истакнат Член
28 февруари 2012
562
835
393
under your skin.
Баш ми е УБАВО без тебе! Не, не фејкирам, не блефирам. ПРИЗНАВАМ! Убаво ми е без тебе, зашо мора сега да ми се појавеш пред очите?! Можеби ми недостигаше, да.. недостигаа ми твојте прегратки, ама си ветив на себе нема повторно да паѓам во очај и го исполнувам тоа ветување!!
This is what I get, when I mess with "Love" . Кажи ми кога јас ќе бидам Emotionless? КОГА?!
Знам, и гледам дека тебе не те е гајле, кој знае со колку женски си бил до сега, а тука ќе ми вртеш филм. Барем да беше искрен бре!!!
Премногу се оптоварувам. I need to relax. Maybe I need SOMEONE (not you) else, someone with who I can get away from this real and boring world. Where are you, someone?! :unsure

Antares

Староседелец
11 мај 2012
468
413
663
32
Pax Terra
Сакам да ти кажам
Не одлучив јас за прекин, ти одлучи. Те прашав 3 пати дали си сигурна, зошто сега си несигурна зошто се чуствуваш виновна. Да ме болеше мене, но сега кога сакаш да се вратиш назад ме боли но не го сакам тоа. После е***е нема каење. Ке си играме, јас не си играм ништо за мене не е игра ниту коцка. Најди си подобар, имаш околу тебе милиони па и милијарди. Мило ке ми биде да си најдиш подобар. И сакам кога гледам луѓе во очи и ме гледаат и кога разговарам со нив, но не ги заслужуваш и за тоа не ги доби.

LazyMonday

Нов член
30 мај 2012
22
17
3
Сакам да ти кажам се она што неможам да го кажам, она што го носам како огромен товар. Знам дека требаше да го искористам времето што го минувавме заедно, затоа што сега сме во различни градови и единствено интернетот не спојува. За неколку месеци, километрите меѓу нас ќе бидат уште поголеми, но знам дека постојано ќе мислам на тебе, на нашите разговори (кога ме советуваше за многу работи и беше во право) и се надевам дека не ќе морам да ти кажам колку многу ми недостигаш... дека те сакам повеќе отколку што сум си мислела... :x

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Сакам да ти кажам дека можеби премногу барав од тебе. Прости ми. Но ти си најпрекрасното нешто кое дошло во било каков допир со мене. Ти си ми нешто кое ме прави радосен и исполнет. Ти си се` она што некогаш сум посакувал. Сакам да си среќна и да продолжиш да го живееш животот на начин кој што ти самата го посакуваш. Во мене секогаш ќе си присутна, сакала ти или не...

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
Ти праќам една гушка затоа што те нема до мене, ти праќам еден бакнеж бидејќи си далеку од мене, ти ја праќам оваа смс порака за да сфатиш дека мислам на тебе!