Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

SaraFighter

Староседелец
1 август 2013
178
479
663
Не ја оставај да си оди.Откако ќе ти заврти грб,веќе никогаш нема да и ја прочиташ тагата во очи.А ниту таа-пресушените солзи што лице ти параат.Стравот е страшен,особено кога ги парализира емоциите.Тој секогаш ќе се враќа по нова жртва.Наивна и лесно манипулативна,спремна да изгуби од кукуавичлук,наместо да добие со храброст.

SaraFighter

Староседелец
1 август 2013
178
479
663
Понекогаш инаетот е поголем од сите биолошки потреби.Ти се јаде,а не јадеш,ти се пие а не пиеш,ти се плаче а се смееш,срцето ти крвари а болката не ја сопираш...Нема ни денес да ја побараш!

Tantara

Староседелец
31 октомври 2013
456
694
1,103
Сакам да ти кажам марш у п.... материн, и да ти кажам дека ми се смачи бе шо не знаеш да си заземеш став и шо се лигавиш на погрешни места, почитуваш погрешни луѓе, посветуваш внимание на тие шо не заслужуваат. А јас немам трпение! Уф сакам да ти кажам многу ме нервираш!

SaraFighter

Староседелец
1 август 2013
178
479
663
Ако солзите наменети некому беа богатсво,верувај ќе те направев најбогатиот човек на планетава.Таков си.Тебе само љубов не те наситува!

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Не, не дека не те забележувам, едноставно е.... It`s a self-defense mechanism.
Итекако те познавам
Итекако се мразам што сум таков noob.
Пробај разбери ме, Не, не мразам тоа што одненадеж се појавуваш онака рандом во даден сегмент во животов. Чак што више ми е и многу мило. Тоа што го мразам е дека однапред го знам одговорот, ма колку пати се потрудил да ги одвратам мислите. Знам дека се` е залудно, фактот дека си убава ги порива сите здраворазумни темели,
Би сакал да муабетам саати и саати со тебе, а знам дека не би изустил ни збор затоа што се` е излишно и непотребно. Ти си таму а јас сум некаде каде не би требало да сум. И проклето се мразам себе си.

Змејче

Незапирлива
14 јули 2013
1,193
2,423
1,123
фалиш во моментов, се немаме чуено со денови...се надевам дека си добро, таму некаде...знаеш дека те сакам, знам дека и ти мене! Многу сум среќна што те имам, мило мое...и ми значиш! :sreken

Змејче

Незапирлива
14 јули 2013
1,193
2,423
1,123
:sram (hug)

tumblr_m4m5mpniTC1rr7dyto1_r1_500.gif

• Ми се допаѓа
Реакции: Tantara

Prashina

Староседелец
28 јуни 2013
1,367
3,061
1,133
Сакам да ти речам благодарам за денес, за вчера и за секој ден кога ја делам насмевката со тебе и се прашувам колку вино ти треба за да ја опиеш мојата убавина.