Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Тешко е да ти се верува , незнам зошто се сомневам можеби затоа што сум се изгорел неколку пати. Се прашував само дали се грижиш за мене ? По толку време поминато заедно сеуште немам одговор на тоа прашање. Се ми е бледо и кога ќе заглавиш со “ другарки те“ доцна во ноќта сеуште незнам каде всушност беше и си сега ти ?!

• Ми се допаѓа
Реакции: Aquarius

babyface

Нов член
25 јули 2013
15
18
3
сакам да кажам дека многууууу ме нервираш идиоту глупав мислиш дека не гледам шо се дешава???? КРЕТЕН

• Ми се допаѓа
Реакции: Aquarius

Badgirl

Староседелец
4 јануари 2013
1,477
3,258
1,133
30
Najubaviot grad ------> SKOPJE :D
Несакам тебе ништо да ти кажам си знаеш ти...се..
Сакам да им кажам на crvenkapa и Photographer нешто....Знам јас сум последна која треба да се пика во вашиот живот,ама..неможев да молчам веќе..:unsure .
Толку многу се сакате,што љубовта може да се види во секој ваш пост...Толку мнгоу се сакате а што правите,а?...Зарем не е доволна љубовта за се...да се победат сите препреки...Патот на љубовта никогаш не бил и нема да биде лесен,зошто се откажувате,а?Его,гордост...тоа ли е,поради тоа ли неможете да бидете заедно?Е па тогаш ебати (се извинувам за мојот културен речник) и гордоста и егото...И што ако ти или таа била со друг/а...кога во секој/а те бара тебе...Прејдете преку таа гордост,ќе бидете среќни,прејдете преку сите тие препреки..фатете се за рака,вашата љубов е доволна...за сите тие препреки...зарем не е така а?Ајде пробајте уште еднаш..но овој пат заедно,посреќни..(ако не успее земајте мотка и по мене (nod) )...Сепак на крај на краевите нели е подобро да ја изгубиш гордоста поради личноста која ја сакаш,одколку таа личност поради гордоста....:^)

Furby

Полноправен Член
26 јуни 2013
96
92
18
33
Да си најдам некој за да го сакам..
Не мора да е многу убав , али да е симпатичен и да сме убав пар..и да е слободен ко птица во лет , а и да не е многу постар од мене ......
И тој прв да ме бендиса...и да ми кажи дека сака нешто озбилно со мене :frantic
Сакаш да те сакам , сакаш да се сакаме поконкетно или сакаш да се нејчиме хм....:gladen ?

Досега имав многу симпатии али то ми биле само филмчина шо си ги иам снимано во глата без никаква иднина , и никогаш не сум бендисувала истовремено двајца , верна и сум на симпатијата , шо кутрата не знаела тогаш дека ја бендисувам(inlove), додуша и самата не сум знаела , само онака скишно сум ја манијачела на фб , и некош ако сум ја начекала ф кафич да се прам не заинтересирана за незе и да и се подпулувам ко че не ме гледа и ретко ептен ретко да се одлучам да и пишам здраво и едно мочано насмевче ,сум чекала да фати женска за да си барам нова симпатија ...

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Знаеш шо ми се дешава во главата? Ова ми се мислите моментално.

sUntitled-1-copy.jpg