Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Зошто и по толку време само болка чувствувам во градиве?
Летово сосема ме докрајчува...
Ова е, или барем беше наше време, време за нашата приказна...
Сега се` што остана е мојот копнеж, спомени кои ме натажуваат и очи полни солзи...
Болиш и не престануваш.

AnGelgirl24

Нов член
16 јули 2013
29
17
3
Те сакам! Ми иде да вриснам, да го вриснам твоето име на цел глас! Кога те гледам, слушам... се што посакувам е да си тука, до мене... зашто е таков светов душо, зашто мора да е тајна и тој глас во мене којшто сака да врисне најгласно што може мора да го притискам и кријам во себе и да ме боли така, толку силно што дури и солзи тргнуваат и се тркалаат по моето лице, но дури и тие се тивки...и нив душо никој не смее да ги слушне, ниту види... Се ме притиска толку силно, толку боли... Работите никогаш не се такви какви што изгледаат...те сакам љубов моја...ти си најслатката личност која сум ја запознала во животот...те сакам...и како што ти ветив...ќе те чекам...и никогаш нема да те заборавам ...

• Ми се допаѓа
Реакции: Rosana, Devojka19 and Lady*

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Избриши ги пораките за да го заборавиш.
Одамна се избришани од сандачињата но што вреди кога секоја порака и кажан збор се ехо кое бесконечно се повторува и постојано боли.
Спомените не можам да ги избришам ниту сеќавањето на неговите допири и бакнежи. Спомените болат а не пораките...

Devojka19

Нов член
12 јули 2013
15
15
3
Сакам да ти кажам, дека најмногу те сакам срце МОЕ И на никој не те давам!!!!

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Што ти е филмот тебее ма?Во живо ме гледаш,ми намигнуваш,на фејсбук лајкови ми редиш а кога ти пишам на чет не враќаш?И мислиш ако не вратиш пи*ка си?Не срце,кај мене тиа филм не ти пале :mad Така ли?Ќе играме по твое.

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Што ти е филмот тебее ма?Во живо ме гледаш,ми намигнуваш,на фејсбук лајкови ми редиш а кога ти пишам на чет не враќаш?И мислиш ако не вратиш пи*ка си?Не срце,кај мене тиа филм не ти пале :mad Така ли?Ќе играме по твое.
Можеби сака во живо да разговарате....