Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Зошто сум ваква никаква?
Зошто секогаш правам љубоморни сцени а тоа те одалечува од мене?
Зошто не можам да се контролирам ? :place
Зошто не ја поднесувам секоја која зборува со тебе кога сме само пријатели?
Зошто морам да те сакам силно?а не смеам?забранет си ми...
Зошто не можам да се држам до ветеното дека нема повеке да се караме?
Ех Мери зошто пагаш во волчја дупка?:mad:banghead
Зошто?????
Те мразам затоа што те сакам.

Photographer

Amoureux
23 февруари 2012
482
1,394
1,093
Па незнам каде би напишал....незнам дали сакам да ти кажам или се тоа само љубовни проблеми......Повторно ме мачи несоница, немам спиено повеќе дена, иако ти изгледам свежо(think) На моменти сум како тебе, неодлучен. Само ти можиш толку брзо да ми го смениш расположението. Имам се што сакам, не буквално се, ама неможам да се жалам, греота е....имам се, освен тебе... а тебе најмногу сакам да те имам....не да те поседувам, туку да си моја, да ме сакаш, да ми дозволиш да те сакам...барем еднаш да го разбериш начинот на кој те сакам и барем еден ден да се разбериме за сите наши недоразбирања. Би сакал да е поедноставно и да нема толку пречки. Би сакал во ваквите вечери, кога се осеќам мизерно и лошо, да не лутам сам низ градов празен и мртов, би сакал ти да си до мене и да ме гушниш, би сакал да не боли толку многу...и незнам зошто ти пишам, незнам дали воопшто вредат моиве зборови...незнам уште колку пати ке ги поминам истите улици, истите семафори, незнам уште колку кафиња и колку испушени цигари ке ми се потребни, колку километри поминати и одминати за да разберам како да те оставам да си одиш. Знам дека не ме сакаш, а ти знаеш дека секогаш ке те сакам. :(

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Ова е лудо...се караме и се смируваме...Не знам...сама сум си виновна што не знам да се контролирам.
Ако продолжам вака,ке те загубам,во тоа е сигурно...А јас не сакам...Јас те сакам во мојот живот...Иако многу пати сакав да заминам да не те повредам ти ме одвракаше од намерата.Ти ветив дека ке се променам и не само заради себе туку и заради тебе...

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,796
1,153
29
Битола
Шо тие финтата кога фрлаш топли погледи кон мене, а всушност несакаш ништо со мене..Неможам да те сватам на секој мој поглед во тебе ти веќе гледаш во мене и го вртиш погледот. НЕМОЖАМ ДА ТЕ РАЗБЕРАМ НЕМОЖАМ (shake)

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady*, Gemini and Rosana

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Муце јас и Роки се договоривме да не ти кажеме дека најмногу те сакаме,туку да си прочиташ од овде,ако сакаш ,ако не ,добро :zelen