Сакам да се извинам...

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,158
1,133
  • Ми се допаѓа
Реакции: Selma and Dr.Gonzo

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
parvati извини ама многу имам да ти кажам.
Прво имаш грд аватар, извини ама морам.
Друго извини за темата шо ти ја отворив шо зборвиш охридски, и шо то го носев цитатот како потпис 1 недела.
После то извини ама таа сликата шо ја имам со јазикот кај шо си, му ја дадов на Dr.Gonzo сакал да мастурбират дур те гледат.
Трето извини ама Ред хот имат повеќе фанови од твоите групи сите заедно- така да абер немаш од музика
:kafe(smoke) :*(bandit)(flower)(sun)(cash)(cake)(pivo)

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Сакам да и' се извинам на Марија, затоа што сум хетеросексуалец (иако уживам во тоа и не би го менувал :p), па поради тоа никогаш не ме привлекувал Енрике Иглезиас до степен да му го следам животот, делото и кариерата. Токму поради тоа, не ги знам линковите од песни што Марија од него ми ги праќа, со исклучок на комерцијалата, и сум тапа, не можам да водам поинтересна конверзација со неа. :eek :giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and Марија

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Сакам да и' се извинам на Марија, затоа што сум хетеросексуалец (иако уживам во тоа и не би го менувал :p), па поради тоа никогаш не ме привлекувал Енрике Иглезиас до степен да му го следам животот, делото и кариерата. Токму поради тоа, не ги знам линковите од песни што Марија од него ми ги праќа, со исклучок на комерцијалата, и сум тапа, не можам да водам поинтересна конверзација со неа. :eek :giggle

за доброто на твоите уши, душа и срце почни да слушаш песни од времето кога Енрике ги пееше најубавите балади евр.. остај тунајд ајм .. и незнам ти што : )

• Ми се допаѓа
Реакции: Nighty

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Се извинувам што ги поштедувам некои членови од контрадикторните ставови кои ги оставаат по форумов. Се извинувам што сум премногу толерантен и не сакам да се карам. Се извинувам што не сум доволно искрен и што се обидувам да заштитам нечие его.

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Се извинувам што ги поштедувам некои членови од контрадикторните ставови кои ги оставаат по форумов. Се извинувам што сум премногу толерантен и не сакам да се карам. Се извинувам што не сум доволно искрен и што се обидувам да заштитам нечие его.
Оваа Мелпомена коските ти ги изеде :giggle
И не биди смотан, крени глас и искажи си став;)

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Јас само да се извинам на комшијата од втори, за кого имам многу блудни мисли...што сабајле коа се сретнавме у лифт не го стиснав за г`з (wasntme)
У лифт да напоменам...хммммм :gjavol

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Не, нема ова никаква врска со неа.
Не мислев дека има со неа, туку дека од коа те заведе се смени некако...не се дрогираш, не кажуваш што мислиш, не собираш шанкерки у петок..а златно дете беше (think)
:giggle