Сакам да се извинам за офтопик, Лејди до понедељак да ја научиш недеља
И двете ќе ги учам Се извинувам за оф топикСе извинувам за оф топикот, но еве ја еинствената песна. Ај слушни ја
Сакам да се извинам за офтопик, Лејди до понедељак да ја научиш недеља
И двете ќе ги учам Се извинувам за оф топикСе извинувам за оф топикот, но еве ја еинствената песна. Ај слушни ја
Сакам да и' се извинам на Марија, затоа што сум хетеросексуалец (иако уживам во тоа и не би го менувал ), па поради тоа никогаш не ме привлекувал Енрике Иглезиас до степен да му го следам животот, делото и кариерата. Токму поради тоа, не ги знам линковите од песни што Марија од него ми ги праќа, со исклучок на комерцијалата, и сум тапа, не можам да водам поинтересна конверзација со неа.
Оваа Мелпомена коските ти ги изедеСе извинувам што ги поштедувам некои членови од контрадикторните ставови кои ги оставаат по форумов. Се извинувам што сум премногу толерантен и не сакам да се карам. Се извинувам што не сум доволно искрен и што се обидувам да заштитам нечие его.
Не, нема ова никаква врска со неа.Оваа Мелпомена коските ти ги изеде
И не биди смотан, крени глас и искажи си став
Не мислев дека има со неа, туку дека од коа те заведе се смени некако...не се дрогираш, не кажуваш што мислиш, не собираш шанкерки у петок..а златно дете бешеНе, нема ова никаква врска со неа.