Сакам да се извинам...

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
сакам да се извинам на сите што недојдов на собиранка бидејќи внуците ми дојдоа на гости, и ме зезнаа а многу сакав да дојдам
сдк а што не им појде со се внуци..повесело ќе било:ninja

• Ми се допаѓа
Реакции: Trouble and Marchisio

Marchisio

Староседелец
4 јуни 2012
551
902
1,093
сдк а што не им појде со се внуци..повесело ќе било:ninja
па и јас така помислив да ги понесам внуците ама ми беше страв да не ги изгубам да не ме украде некоја од девојкиве или пак да не се заљубат во мојте 2 внучиња а јас да останам сам

• Ми се допаѓа
Реакции: Јована

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
па и јас така помислив да ги понесам внуците ама ми беше страв да не ги изгубам да не ме украде некоја од девојкиве или пак да не се заљубат во мојте 2 внучиња а јас да останам сам
ако може со внуци ќе ги земам и јас моите...
е тогаш ќе биде лудница, исто како во бардовци:giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: Marchisio

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Јас ќе ги земев малите 100 посто, многу сакам дечињаааа (inlove)(hug)

• Ми се допаѓа

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Сакам да се извинаам на ScoobyDoo што по грешка му ѕвонев прееска накај 11 и сум го разбудилааа (facepalm) Сориии највеќеее (wasntme)

• Ми се допаѓа
Реакции: ScoobyDoo

Marchisio

Староседелец
4 јуни 2012
551
902
1,093
Јас ќе ги земев малите 100 посто, многу сакам дечињаааа (inlove)(hug)
земи ги не е проблем но да и дадеш компјутер или лаптоп да ти бидат мирни и тивки дури ни вода ни јадење нема да ти побараат, само да играат игри мотори коли и се друго.

• Ми се допаѓа
Реакции: Јована

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
земи ги не е проблем но да и дадеш компјутер или лаптоп да ти бидат мирни и тивки дури ни вода ни јадење нема да ти побараат, само да играат игри мотори коли и се друго.
Абе немај гајле ајдее, знам јас со деца, и без комјутер ќе ги спастрам (party) моментално се справувам со 7 години и годинка деца ;)

• Ми се допаѓа

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Да,сакам да се извинам дека многу понекогаш избрзувам со проценките за некои луѓе и одлуките во дадени моменти,ако се пронајде некој нека стави лајк и лично во пошта ќе му се извинам.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
:rolleyes:
Да сметам дека мене треба да ми се извиниш никогаш не би го искажала тоа како што имаш побарано,а зошто?
Па ако сметам дека некој ми згрешил а тој некој сам не си покаже дека згрешил,тогаш значи што ке ми извинување кога тој уствари не си ја ни сватил грешката како што треба.
Целта на извинувањето е да му покажеш на некого дека си сватил дека си згрешил и тоа точно што си згрешил.

Им се извинувам на JaMi Kitty што не ги дружам денеска по плаживе,ама имам добиено.

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and Kitty