сдк а што не им појде со се внуци..повесело ќе билосакам да се извинам на сите што недојдов на собиранка бидејќи внуците ми дојдоа на гости, и ме зезнаа а многу сакав да дојдам
сдк а што не им појде со се внуци..повесело ќе билосакам да се извинам на сите што недојдов на собиранка бидејќи внуците ми дојдоа на гости, и ме зезнаа а многу сакав да дојдам
па и јас така помислив да ги понесам внуците ама ми беше страв да не ги изгубам да не ме украде некоја од девојкиве или пак да не се заљубат во мојте 2 внучиња а јас да останам самсдк а што не им појде со се внуци..повесело ќе било
ако може со внуци ќе ги земам и јас моите...па и јас така помислив да ги понесам внуците ама ми беше страв да не ги изгубам да не ме украде некоја од девојкиве или пак да не се заљубат во мојте 2 внучиња а јас да останам сам
Јас ќе ги земев малите 100 посто, многу сакам дечињаааапа и јас така помислив да ги понесам внуците ама ми беше страв да не ги изгубам да не ме украде некоја од девојкиве или пак да не се заљубат во мојте 2 внучиња а јас да останам сам
Сакам да се извинаам на ScoobyDoo што по грешка му ѕвонев прееска накај 11 и сум го разбудилааа Сориии највеќеее
земи ги не е проблем но да и дадеш компјутер или лаптоп да ти бидат мирни и тивки дури ни вода ни јадење нема да ти побараат, само да играат игри мотори коли и се друго.Јас ќе ги земев малите 100 посто, многу сакам дечињаааа
Абе немај гајле ајдее, знам јас со деца, и без комјутер ќе ги спастрам моментално се справувам со 7 години и годинка децаземи ги не е проблем но да и дадеш компјутер или лаптоп да ти бидат мирни и тивки дури ни вода ни јадење нема да ти побараат, само да играат игри мотори коли и се друго.