Кај гледаш бе брат офтопик, не гледаш дека се извинувам на гонзо.... пишит извини се на некој член од форумов за нешто.
нема да те спречам, богами какви слики има на фб... ама не е извинето сепакИзвини ама не можам да и одолеам, вчера на фб ми рече дека не е скината- сакам да и бидам прв.
Во името на отецот, синот, светиот дух и кумот ти простувам за вујнаминема да те спречам, богами какви слики има на фб... ама не е извинето сепак
Јас се извинувам што знам само една песна од маестротоИм се извинувам на сите членови шо немав време деновиве да отворам нова тема за уште еден маестро, Џеј Рамадановски али ке биде после понеделник..се извинувам уште еднаш се надевам ке сфатите
А јас уште повеќе се извинувам оти не знам ниту една песна од дотичниот Ќе се потрудам да научам до понедељакЈас се извинувам што знам само една песна од маестрото
Се извинувам за оф топикот, но еве ја еинствената песна. Ај слушни јаА јас уште повеќе се извинувам оти не знам ниту една песна од дотичниот Ќе се потрудам да научам до понедељак
не знаш ти како је имати па немати ...јас и таа ја знам ..Се извинувам за оф топикот, но еве ја еинствената песна. Ај слушни ја
Сакам да се извинам за офтопик, Лејди до понедељак да ја научиш недељаА јас уште повеќе се извинувам оти не знам ниту една песна од дотичниот Ќе се потрудам да научам до понедељак