Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

elizabetta

Истакнат Член
8 септември 2012
236
382
63
Бог да те прости
pkhh Шалу се, праи нешто, глеај филм читај га превод или немораш филм, читај само књигу : )
Ке гледам филм по шо нова книга у моментов немам... тенкс парвати, шо ме мотивираше;)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
Дали се плашиш од смртта ??? Не.
Се плашиш да живееш ??? ДА.
Зошто ?? Затоа што полесно е да умреш....мисијата е да живееш да дознаеш....да научиш....да созрееш како личност
Дали си спремен за сето ова ?? Јас би рекол секој е спремен само некој не е свесен
па и покрај дволичните луге што ни бодат нож во грб.....се бирош нели ?? Најбитното како ке се поставиш тој момент....

• Ми се допаѓа
Реакции: i_wanna_fly and slb_bobo

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Веќе извесно време не сум почувствувал површна/длабока, детска/наивна/зрела, романтична/страствена, себична/дарежлива, студена/жешка љубов... Фали на моменти, онаа на хартија толку проста, а во пракса сложена математичка равенка, според која 1+1=1. :)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Веќе извесно време не сум почувствувал површна/длабока, детска/наивна/зрела, романтична/страствена, себична/дарежлива, студена/жешка љубов... Фали на моменти, онаа на хартија толку проста, а во пракса сложена математичка равенка, според која 1+1=1. :)
Исплескај га сине, ке ти ол'кне ; )

• Ми се допаѓа
Реакции: Ночной охотник

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
А може и 1+1=3:zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Hkakashi

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
Сакам да кажааааааааам...ете бе Ангели ги рекламираат на Сител,се враќаат шпанските серии пак:mstickle

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
Статус
Затворена за нови мислења.