Бог да те простиСе убив од досада....
pkhh Шалу се, праи нешто, глеај филм читај га превод или немораш филм, читај само књигу : )
Бог да те простиСе убив од досада....
Ке гледам филм по шо нова книга у моментов немам... тенкс парвати, шо ме мотивирашеБог да те прости
pkhh Шалу се, праи нешто, глеај филм читај га превод или немораш филм, читај само књигу : )
Исплескај га сине, ке ти ол'кне ; )Веќе извесно време не сум почувствувал површна/длабока, детска/наивна/зрела, романтична/страствена, себична/дарежлива, студена/жешка љубов... Фали на моменти, онаа на хартија толку проста, а во пракса сложена математичка равенка, според која 1+1=1.
А може и 1+1=3Веќе извесно време не сум почувствувал површна/длабока, детска/наивна/зрела, романтична/страствена, себична/дарежлива, студена/жешка љубов... Фали на моменти, онаа на хартија толку проста, а во пракса сложена математичка равенка, според која 1+1=1.
не не јааа по спорт сам поише : )parvati и Mila Kunis, а вие као во стабилни врски, па се гледа во кој сегмент од нив (сеџуалниот) најмногу ви лета паметот.
А ја па сум по гледањето филмови кликparvati и Mila Kunis, а вие као во стабилни врски, па се гледа во кој сегмент од нив (сеџуалниот) најмногу ви лета паметот.