Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
4FUN спремај се за снешковци правење и ангелчиња на снегот
china-snow-sculptures-27-snowman-snowwoman.jpg
pijani-snesko-belic.jpg
254096362_funny_snowman_snowman_pictures_xlarge.jpeg

• Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Многу лошо се чуствувам после вчерашниот ден.Мојот најдобар другар после 6 години криење на една тајна ми ја кажа.Ме потресе тоа што му се случило.
Размислував колку сум бил безосетен и колку сум бил себичен и сум мислел само на себе.Ми падна жал ама ептен.Не знам како да му се извинам и што да направам.Само ме замоли да остане меѓу нас.
А мене ми е глупо да го погледнам во очи.
Налет.

AnaMi

Полноправен Член
4 октомври 2012
65
84
18
Многу лошо се чуствувам после вчерашниот ден.Мојот најдобар другар после 6 години криење на една тајна ми ја кажа.Ме потресе тоа што му се случило.
Размислував колку сум бил безосетен и колку сум бил себичен и сум мислел само на себе.Ми падна жал ама ептен.Не знам како да му се извинам и што да направам.Само ме замоли да остане меѓу нас.
А мене ми е глупо да го погледнам во очи.
Налет.
А ти имаш ли некаков удев во тоа што му се случило? Ако е така никогаш не е доцна да се извиниш или да направиш нешто за да не се чуствуваш лошо, сите грешиме, само реткост е човек да признае и да го поправи тоа...:)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Е поради вакви моменти ми се допаѓа штo не сум вработена. :giggle Си седам до прозор, видик милина, под прозорот парно си се топлам, со кафенце, 9гаг, музика. Нема да мрднам цел ден од тука. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
Е поради вакви моменти ми се допаѓа шти не сум вработена. :giggle Си седам до прозор, видик милина, под прозорот парно си се топлам, со кафенце, 9гаг, музика. Нема да мрднам цел ден од тука. :D
Исто и тука .. до прозор, си гледаш како вее снег, кафе не пијам :D 9гаг понекогаш пошто е досадно, Lynyrd Skynyrd, SOAD, Dream Theater, No Use for A name ....... си се со мене :D

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Море ја кт ке отиду у школу, па ја кт ке си се загледам преко прозор, до парно седу вруќко, а ја гледам си преко прозор куде вее, сс другари заебанција пада на час, милина...

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini
Статус
Затворена за нови мислења.