Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
У задње време имам чувство на вина, коа читам некоја книга а пекам по друга. Ко да извршувам прељуба. А коа сум сингл, па си викам ај денес утре....
Same here.:rolleyes:
Го читам Еко, а си мислам на Кундера. :)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Ја после ќе ја изневерувам со нејзината сестра близначка праена на српски :)))

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
Ај кој се разбира да ми каже зашто не можам да си отворам фесјбук,а се друго отвара?:( пробав и од мозила и од хром не сака,нели имаше некоја опција да се блокира страница,да не ми направил некој такво нешто,кај да видам?:unsure

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
Ај кој се разбира да ми каже зашто не можам да си отворам фесјбук,а се друго отвара?:( пробав и од мозила и од хром не сака,нели имаше некоја опција да се блокира страница,да не ми направил некој такво нешто,кај да видам?:unsure
Не ти направил, и кај мене не отвара. Пробав со се.

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје

Мила и мене истото ми се случува, верувам дека не е до нас туку до фб.
Веројатно треба да почекаме санкција на проблемот која ќе пристигне многу наскоро.

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Мила, јас пред некој ден се соочив со истиот проблем, и некако само од себе си се среди, после толку трагања по изворот на истиот. Мислам дека е до самиот ФБ не е изолиран случај.

Статус
Затворена за нови мислења.