Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
Не ти направил, и кај мене не отвара. Пробав со се.
Мила и мене истото ми се случува, верувам дека не е до нас туку до фб.
Веројатно треба да почекаме санкција на проблемот која ќе пристигне многу наскоро.
Мила, јас пред некој ден се соочив со истиот проблем, и некако само од себе си се среди, после толку трагања по изворот на истиот. Мислам дека е до самиот ФБ не е изолиран случај.
Може пак прават воведуваат некои новости:D а од мобилен ми отвара

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Иам инспирација, неам каде да ја испуцам. Тиибам моментов и контрадикторноста :(

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
31
Битола
Абе дека сте бе форумџии. дајте некоја тема да разврзиме кавги ова она а не да си играме лапни ми го попе кандилото ..

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin and slb_bobo

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
Еве што му било:D
Ширум светот милиони корисници на социјалната мрежа не можеа да се логираат на своите профили.
Слично беше и во Македонија. Фејсбук за многу од корисниците не беше достапен во времетрање од околу еден час, во периодот пред полноќ, а повеќето од корисниците почнаа да мислат дека им се пробиени или народски кажано „хакнати“ профилите. На ова мислење најмногу допринесува фактот што безбедноста на интернетот воопшто во последно време е сведена на минимум.
За крахот на социјалната мрежа јавуваат повеќе светски медиуми, а компанијата се уште нема одговорено на барањата за коментар.​

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Мене од вчера ми е сјебан фејсбукот. Исчезна опцијата за like на коментари, постирани песни и слично, и исчезнаа и тие трите горе за нотификација, иако ми стои во табот број на нотификации. Weird shit...

Natenceto

Староседелец
6 март 2012
1,031
1,194
1,123
Скопје
Хахах како тоа вие сте немале фејсбук, јас цело време имав. Ти таман ќе се навикнеш они ќе го сменат. Изгледа промените во главата им се вметнале. Ах тој фејсбук што ни направи.

• Ми се допаѓа
Реакции: Hkakashi
Статус
Затворена за нови мислења.