Ти си ми прва на списокот, за тоа ич не треба да се секираш.ти верувамако не заборавиш земи ме и мене
![]()

И да не заборавам, кој ми ги спои претходно две различни мислења од темава во едно?

Ти си ми прва на списокот, за тоа ич не треба да се секираш.ти верувамако не заборавиш земи ме и мене
![]()
презимето ми е некако ерменско.Може ли некој да ми објасни кои се тие Кардашиан и што добро имат направено или на некој начин допринесуваат за општество а?
и ти незнаеш кои се ?презимето ми е некако ерменско.
е фала на исцрпниот одговорнезнам
Кардашијан ти се американска фамилија, составена од три сестри, кои и гаМоже ли некој да ми објасни кои се тие Кардашиан и што добро имат направено или на некој начин допринесуваат за општество а?
какво шоу ? на која програма кај нас го дават ? - не сум од модерните и затоа замарамКардашијан ти се американска фамилија, составена од три сестри, кои и гаот си го продаваат за пари. За општеството колку што знам имаат придонесено ништо, а се актуелни кај младата македонска популација (машките им го гледаат шоуто, зашто сакаат да видат голотија, а женските ги замислуваат како кој знае какви светици и ги сметаат за идоли). Ова е од моја гледна точка, ако знае некој што направиле, слободно нека ме исправи.
![]()
На Е! има повеќе емисии Keeping up with Kardashians,Khloe and Lamar и Kim and Kourtney take New York.какво шоу ? на која програма кај нас го дават ? - не сум од модерните и затоа замарам![]()
Па според овие погоре емисиите шо ги набројав,Ким гледав дека нешто води бизнис појма неам за што,прават колекции облека како и други славни личности.А во овие емисии нема голотија како што ти напиша,во нив е опишан нивниот секојдневен живот од станување до одење до WC.Кардашијан ти се американска фамилија, составена од три сестри, кои и гаот си го продаваат за пари. За општеството колку што знам имаат придонесено ништо, а се актуелни кај младата македонска популација (машките им го гледаат шоуто, зашто сакаат да видат голотија, а женските ги замислуваат како кој знае какви светици и ги сметаат за идоли). Ова е од моја гледна точка, ако знае некој што направиле, слободно нека ме исправи.
![]()