Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
ти верувам :D ако не заборавиш земи ме и мене :D
Ти си ми прва на списокот, за тоа ич не треба да се секираш. :zelen
И да не заборавам, кој ми ги спои претходно две различни мислења од темава во едно? (facepalm) Знам дека беа едно по друго, ама со различна тематика спојувате и правите каша-попара. Ќе кажам само lame, а јас не сум за едно мислење. (shake)

• Ми се допаѓа
Реакции: Сара.13

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Може ли некој да ми објасни кои се тие Кардашиан и што добро имат направено или на некој начин допринесуваат за општество а?

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
424382_595066273841990_318365507_n.jpg
Може ли некој да ми објасни кои се тие Кардашиан и што добро имат направено или на некој начин допринесуваат за општество а?
презимето ми е некако ерменско.

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Кардашијан ти се американска фамилија, составена од три сестри, кои и га:cenzura от си го продаваат за пари. За општеството колку што знам имаат придонесено ништо, а се актуелни кај младата македонска популација (машките им го гледаат шоуто, зашто сакаат да видат голотија, а женските ги замислуваат како кој знае какви светици и ги сметаат за идоли). Ова е од моја гледна точка, ако знае некој што направиле, слободно нека ме исправи. :cool:

• Ми се допаѓа
Реакции: Сара.13 and Hkakashi

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Кардашијан ти се американска фамилија, составена од три сестри, кои и га:cenzura от си го продаваат за пари. За општеството колку што знам имаат придонесено ништо, а се актуелни кај младата македонска популација (машките им го гледаат шоуто, зашто сакаат да видат голотија, а женските ги замислуваат како кој знае какви светици и ги сметаат за идоли). Ова е од моја гледна точка, ако знае некој што направиле, слободно нека ме исправи. :cool:
какво шоу ? на која програма кај нас го дават ? - не сум од модерните и затоа замарам :zelen

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
какво шоу ? на која програма кај нас го дават ? - не сум од модерните и затоа замарам :zelen
На Е! има повеќе емисии Keeping up with Kardashians,Khloe and Lamar и Kim and Kourtney take New York.

Па според овие погоре емисиите шо ги набројав,Ким гледав дека нешто води бизнис појма неам за што,прават колекции облека како и други славни личности.А во овие емисии нема голотија како што ти напиша,во нив е опишан нивниот секојдневен живот од станување до одење до WC. :giggle

Статус
Затворена за нови мислења.