Ти си ми прва на списокот, за тоа ич не треба да се секираш.ти верувамако не заборавиш земи ме и мене
![]()
![Зелен :zelen :zelen](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
И да не заборавам, кој ми ги спои претходно две различни мислења од темава во едно?
![Facepalm (facepalm) (facepalm)](/images/emoji/facepalm_animated.png)
![Не (shake) (shake)](/images/emoji/shake_animated.png)
Ти си ми прва на списокот, за тоа ич не треба да се секираш.ти верувамако не заборавиш земи ме и мене
![]()
презимето ми е некако ерменско.Може ли некој да ми објасни кои се тие Кардашиан и што добро имат направено или на некој начин допринесуваат за општество а?
и ти незнаеш кои се ?презимето ми е некако ерменско.
е фала на исцрпниот одговорнезнам
Кардашијан ти се американска фамилија, составена од три сестри, кои и гаМоже ли некој да ми објасни кои се тие Кардашиан и што добро имат направено или на некој начин допринесуваат за општество а?
какво шоу ? на која програма кај нас го дават ? - не сум од модерните и затоа замарамКардашијан ти се американска фамилија, составена од три сестри, кои и гаот си го продаваат за пари. За општеството колку што знам имаат придонесено ништо, а се актуелни кај младата македонска популација (машките им го гледаат шоуто, зашто сакаат да видат голотија, а женските ги замислуваат како кој знае какви светици и ги сметаат за идоли). Ова е од моја гледна точка, ако знае некој што направиле, слободно нека ме исправи.
![]()
На Е! има повеќе емисии Keeping up with Kardashians,Khloe and Lamar и Kim and Kourtney take New York.какво шоу ? на која програма кај нас го дават ? - не сум од модерните и затоа замарам![]()
Па според овие погоре емисиите шо ги набројав,Ким гледав дека нешто води бизнис појма неам за што,прават колекции облека како и други славни личности.А во овие емисии нема голотија како што ти напиша,во нив е опишан нивниот секојдневен живот од станување до одење до WC.Кардашијан ти се американска фамилија, составена од три сестри, кои и гаот си го продаваат за пари. За општеството колку што знам имаат придонесено ништо, а се актуелни кај младата македонска популација (машките им го гледаат шоуто, зашто сакаат да видат голотија, а женските ги замислуваат како кој знае какви светици и ги сметаат за идоли). Ова е од моја гледна точка, ако знае некој што направиле, слободно нека ме исправи.
![]()