Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Зависи. и година на будење од кома зависи.
:zelen

eGtxMDV6MTI=_o_harold-kumar-go-to-white-castle---trailer.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp and Saladin

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Понеделникот иако никогаш не сум го сакала,почнувам да го засакувам поради разно- разни причини.
Ич не го сакам заради тоа шо одиме у школо верувам и секој ученик како мене.Но,за среќа имаме една професорка по правни предмети и ни вели Па јас не сум глупава да ве испрашувам во понеделник знам дека петок и сабота сте излезени а недела одмарате.И симнувам капа на професорката :D Ех,камоли сите да беа такви.
Второ причина зошто не го сакам понеделник е затоа што имаме 2 часа математика |-( Леле,смрт па и професорката не дава да мрднеш :mad: .Мање битно
Еее сега зошто го сакам па поради тоа што на антена 5 даваат Лав Сонгс.Тој час на полноќ ми поминува мислејќи на симпатиите,праење филмови како си лежиме заедно со тој најсимпатија шо ми е :D Филипчо па си слушаме музика додека тој нежно ме љуби по целото лице и вратот и ме гали по косата :D Романтики,шта чеш :D

Туку,што сакав да кажам ауу да..Имам нов симпатија оној од рекламата за автомобил беше ми се чини.Песната шо оди во позадина да да да :D и дечково шо игра :rofl Да му ја јадам брадата убава :nerd
Е,баш ова ми се деси мене денеска на час :D
03e2d5973f094c3.gif

• Ми се допаѓа
Реакции: Марија and МиГ 21

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Малку чудно е сето тоа нели? Ако на девојка и речеш пиле, пиленце таа се топи, разнежнува, а ако и речеш кокошке или гуске една, бегај подалеку. Или ако и речеш јагне е тоа е убаво, а овцо една тешко тебе...хмммм:^)
:D

Не сите девојки. Јас не сакам пиленце некој да ме вика. Уште за пиленце сум:D Сум кажала, изгледам малку повозрасно, а и појавата ми е таква, така да тие животинските прекари ич не ги сакам:D Ни пиленце, ни јагне, ни прасенце, ни сwценце...

Убаво ми е злато само, и само така пуштам:nerd

• Ми се допаѓа
Реакции: Lepaa and МиГ 21

МиГ 21

Староседелец
12 ноември 2012
1,252
2,458
1,133
Прилеп
Не сите девојки. Јас не сакам пиленце некој да ме вика. Уште за пиленце сум:D Сум кажала, изгледам малку повозрасно, а и појавата ми е таква, така да тие животинските прекари ич не ги сакам:D Ни пиленце, ни јагне, ни прасенце, ни сwценце...

Убаво ми е злато само, и само така пуштам:nerd
А да ти рече некој/а : леле женска гром си ??

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Сдк станувам сабајле, кога гледам 12h. Ми ѕвони Ајфонот, секретарицата ме бара - готово ми било кафенцето :) Облакам сакич, палам Ферарито, "Boss" парфемче на мене и цепам накај фирма... Мора да се работи :p Влагам внатре, кажувам "Здраво", се врткам 5 мин. и "Чао". Абе газда си е газда !!:p p.s некој може ќе се препознае:)

• Ми се допаѓа
Реакции: Hkakashi and Сара.13
Статус
Затворена за нови мислења.