Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
СДК не можам едит на мислењето бидејќи нетот ми е спор.

Да се изаснам Ким Кардашијан ми е пре антипатична, но конструкцијата на телоот ни е тука некаде. Изгледа многу се опишувам :sram, мислам дека најпаметно ќе биде да си легнам.

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153

Badgirl

Староседелец
4 јануари 2013
1,477
3,258
1,133
30
Najubaviot grad ------> SKOPJE :D
СДК
59384_502566456444933_612424557_n.jpg

:D

• Ми се допаѓа
Реакции: Arkantos

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Сдк
Колку што може времето да покаже,да ја избие вистината на површината,неможе ниту една енциклопедија,ниту најдобриот тим адвокати.
Не е секогаш се онака како што изгледа.Лицето има и опачина па пак го викаат лице.

• Ми се допаѓа
Реакции: street_chic and Gemini

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
СДК денес бев во присуство на двајца момци за нивната интелигентност не коментирам јас попаметна сум од нив :zelen ама лепотанчиња и со најсексуљави броеви дефинитивно, добив чоколадо на поклон и да не испадне она: цацко да јаде на другарчињата да не даде го поделив со нив кога тоа они да ти биле на диета :zelen И ич не ми е гајле ке се потрудам да ги малтретирам почесто како денес :zelen
Ме боли глава ова сигурно ме имаат урочено Saladin и Nighty a знам сега ме и манијачат без осет човеци :zelen:zelen:zelen
Шо ти се убави зелекиве :* ....секој има нешто зелено во себе,кај тебе ти се човеците :giggle.
:) Примено шефице :) Само да не бидат избришани, за префрлени кај сака нека се :)
Од мерак да ја викаш шефице нели?
Толку мало а толку зрело и објективно кога се работи зе одлуките околу форумот.
Од мерак и јас ке ја викам веке така,па макар и да изгледа лижење,бар лижам кај што нема кој не мисли дека вреди да се излижа.:sreken

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma and alba

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Од мерак да ја викаш шефице нели?
Толку мало а толку зрело и објективно кога се работи зе одлуките околу форумот.
Од мерак и јас ке ја викам веке така,па макар и да изгледа лижење,бар лижам кај што нема кој не мисли дека вреди да се излижа.:sreken
Паа... незнам колку години има, ама ми изгледаше толку фино тоа што прво не тагна па ни ги премести мислењата што не ме остави рамнодушен :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma and melpomena
Статус
Затворена за нови мислења.