Arkantos violetmoon Knife Viktor k мислењата ќе ви ги префрлам во оваа тема http://forum.crnobelo.com/threads/Што-му-недостига-на-македонскиот-народ-од-ТВ-емисии-и-реални-шоуа.2923/page-3 .
Ако наплаќаше ќе си заработеше цели 2000 евра за да изнервираш една личност... ама ништо
Ако наплаќаше ќе си заработеше цели 2000 евра за да изнервираш една личност... ама ништо
Шо ти се убави зелекивеСДК денес бев во присуство на двајца момци за нивната интелигентност не коментирам јас попаметна сум од нивама лепотанчиња и со најсексуљави броеви дефинитивно, добив чоколадо на поклон и да не испадне она: цацко да јаде на другарчињата да не даде го поделив со нив кога тоа они да ти биле на диета
И ич не ми е гајле ке се потрудам да ги малтретирам почесто како денес
Ме боли глава ова сигурно ме имаат урочено Saladin и Nighty a знам сега ме и манијачат без осет човеци![]()
Од мерак да ја викаш шефице нели?Примено шефице
Само да не бидат избришани, за префрлени кај сака нека се
![]()
Паа... незнам колку години има, ама ми изгледаше толку фино тоа што прво не тагна па ни ги премести мислењата што не ме остави рамнодушенОд мерак да ја викаш шефице нели?
Толку мало а толку зрело и објективно кога се работи зе одлуките околу форумот.
Од мерак и јас ке ја викам веке така,па макар и да изгледа лижење,бар лижам кај што нема кој не мисли дека вреди да се излижа.![]()