Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kalino.Mome

Полноправен Член
29 декември 2012
53
78
18
Сакам да прашам некој што ја има читано „Заточеник на небото“ од Зафон, дали Давид Мартин ќе му испадне татко на Даниел? Јас си ја купив, ама не можам да ја читам сега, имам многу за учење, а многу сакам да знам. :(

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Кога пиеме, пиеме да се опиеме.
Кога ќе се опиеме, заспиваме.
Кога спиеме, не грешиме.
Ако не грешиме, тогаш ќе одиме во рајот.
Значи пиеме, за да одиме во рајот.
Сабота....сум кажал дека мразам саботи. Ги мразам сите денови кога сум на работа. Налет тоа, треба да станувам во 5 утре за на работа. Внатрешнава температура ме убива.

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma and Марија

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
СДК денес бев во присуство на двајца момци за нивната интелигентност не коментирам јас попаметна сум од нив :zelen ама лепотанчиња и со најсексуљави броеви дефинитивно, добив чоколадо на поклон и да не испадне она: цацко да јаде на другарчињата да не даде го поделив со нив кога тоа они да ти биле на диета :zelen И ич не ми е гајле ке се потрудам да ги малтретирам почесто како денес :zelen
Ме боли глава ова сигурно ме имаат урочено Saladin и Nighty a знам сега ме и манијачат без осет човеци :zelen:zelen:zelen

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Сдк да ти е страв со кого да излезеш во град се некои болни личности што си ги бркаат бившите по кафичи а те користат као предмет за нивните умоболни цели.

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
По истиот повод и јас не знам што да му подарам на либето а сакам да е лично мое направено но немам никаква идеја и машки и женски се добродојдени за помош :D
Jас хоммејд, ај ПП ќе ти пратам со идеи.

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Гледам сите се спремате за Валентајн, заљубени души...ако ако така треба :)
Мене Дедо Мраз не ми ја оствари желбата за Нова Година, така да сеа ќе видам некоја ако е заљубена во мене за Валентајн да ми поклони една канта протеин :D ама најверојатно сам ќе си купам :( :rofl

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Гледам сите се спремате за Валентајн, заљубени души...ако ако така треба :)
Мене Дедо Мраз не ми ја оствари желбата за Нова Година, така да сеа ќе видам некоја ако е заљубена во мене за Валентајн да ми поклони една канта протеин :D ама најверојатно сам ќе си купам :( :rofl
Да има вишок пари ја ќе ти купев. :D А ти за благодарам ќе направиш стварно како ЖКим Кардашијан во телото само половината треба да се среди.

Утре ќе отворам тема за Валентајн, и ќе се префрлат некои мислења во темата.

Статус
Затворена за нови мислења.