Каде е темата?/Има ли тема за...?

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,375
7,071
1,183
Понекогаш ми се случило да не можам да најдам некој атема, занејќи дека ја има или еднаш отворив тема, за веќе имало таква тема. За да не се лсучува ова прашајте овде.

Е јас сакам да прашам дали има некој атема за Велигден или за шарање на Велигденски јајца?
 

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,375
7,071
1,183
Имаше една тема за андроид апликации, ај некој нека ми даде линк, неможам да ја најдам. :D
 

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,279
3,528
443
Скопје
Каде е темата „Вашата свадба“ или нешто така беше, како би сакале да изгледа вашата свадба ?
 

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,375
7,071
1,183
Една тема од Хип Хоп, нешто за договори за возење велсипед.... треба да префрлам некои мислења а никаде ја нема темата.