Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Ја обожавам Италија!
Постојат многу причини поради кои јас ја сакам Италија.Прво,заради Алпите ахх колку би сакала таму да сум сега да си пијам топло чајче седејќи покрај топлиот оган.Потоа заради мојот омилен десерт тирамису :sreken,лазањите без кои не ми почнува секоја недела,шпагетите со туна мххх кои ги јадам многу често,капричозата :gjavol.Ех,колку би сакала да одам во Милано градот на модата на еден доообар шопинг :D Да се шетам низ тесните сокачиња во Венеција,да си купам од оние маските :).А да заборавив,и да го запознаам Ерос Рамазоти :giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe and Ghtalpo

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
Конечно снегче и кај нас....не дека го сакам нешто посебно пошто знам да се испотепам и да добијам неколку модрици:eek

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Ова е кажано на форумов Сарчи може илјада пати, ама изгледа не се пронаоѓаат тие личности и пак си тераат по исто. Како и да е, ти ич да не им се нервираш, не се вредни за тоа. (hug)

Знаеш како, тие се пронаоѓаат и тоа многу убаво, ама испод честа им е да признаат и да се повлечат.
Морав да го кажам ова, гајле ми е за нив, барем јас си се изјаснив : ) (hug)

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
395497_196326927175807_298542858_n.jpg
(nod):D
миличка има тема за смешни слики:zelen:giggle

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Добро вечер црнобелички : ))
Надвор се спрема студен период, а јас сакам пролет што поскоро :( Да светне сонценце, и да зазелени наоколу па да си ја пееме дувни ветре развигорче (sun):zelen

И сакам да прашам нешто многу важно :zelen
Од кога за растворена супстанца новиот збор е РАСТВОРЕНИК !!! (facepalm) Ме асоцира на затвореник, а убава голема книга по биохемија, преведена од англиски, по која се учи насекаде во светот....
е така цел ден се смеам :D
Останете ми поздравени, имајте убава вечер (hug)

Статус
Затворена за нови мислења.