Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
До кога ќе се карате бре? До кога ќе бидете мали деца? Форумов многу серизоно сте го сфатиле. Не е оној ист форум од пролетта. Или па членовите се исчуручија. Не е битно, и онака се си *** мајката.
Малку за времето...
Времето ќе биде ладно, рипајте во прегратки на саканите, а доколку ги немате, тука е стариот добар шпорет, грејалка, парно.
Ме нервирааааааааа!!! Шанкерот ме нервира, да да, тој истиот шо ми се свиѓаше, шо се заебававме, се смеевме цело време, се шмекавме итн, итн... Сеа одеднаш стана ИДИОТ! Нека се изгуби, ПУФ
Аман бе! Не можиш ни со другарка да излезиш и да си напрајш муабет ко чоек. Цело време телефонот в рака и чекирај се, или допишувај се со новиот симпатија. Ебаго? А чекај, за шо излегов јас по снегов?
Абе ајде не заебавај. Или па 11 годишно девојче напишало „You taught me how to love, but not how to stop.“ и „I will be yours, you will be mine, and together we'll be one.“ Сериозно? Јас до сега ни симпатија сум немала, до вчера со кукли си играв.
Фејсбук.
Туку, остај тоа, денов ми помина подобро од колку шо очекував.