Другарче оваа песна ја обожавам.Hey you.......Hey you, don't tell me there's no hope at all
Together we stand, divided we fall......
![Насмевка :) :)](/images/emoji/smile_animated.png)
Другарче оваа песна ја обожавам.Hey you.......Hey you, don't tell me there's no hope at all
Together we stand, divided we fall......
песната кажува многу работи иако е посветена за војната....Другарче оваа песна ја обожавам.![]()
СДК јас колку што знам на мртов не се слави роденден ниту па се честита и само ќе пишам Почивај во мир, Тоше!
Гледам денес сите песни од него објавуваат, друг ден многу ретко, а да пишам дека секој ден го слушам Тоше никој нема да ми верува, но така е. Секој ден дома се слушат песни од Тоше, на флеш имам ставено многу песни од различни изведувачи меѓу кои и Тоше и секој ден си го слушам. Не дека е наш но стварно има добри песни, посебно последните албуми. Штета што не поживеа подолго.![]()
Ја знам оваа, прекрасна песна. Не ми текнува во кое одд. дури правев и проект за Дорс, толку многу што ги сакам, тој период бев ептен полудена по нив.слушај го ова.....и опушти се![]()
Ја знам оваа, прекрасна песна. Не ми текнува во кое одд. дури правев и проект за Дорс, толку многу што ги сакам, тој период бев ептен полудена по нив.![]()
А бе немој бе, после ќе треба да одржиме постови на високо ниво - аристократски!Сакам Aristokrat да биде модератор во Општи муабети за да се потсредат темите. Дали сте за ?