Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
СДК melpomena и Saladin да ги смират страстите, прибидејќи во спротивно ќе мора да реагира некој од управата :)
Еве и сега ќе се повлечам од дискусијава. Ама колку време ќе биде потребно повторно да се разгори?

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Еве и сега ќе се повлечам од дискусијава. Ама колку време ќе биде потребно повторно да се разгори?
Ај бе чатајте си во приватни пораки, има некоја љубов тука :) :frantic

• Ми се допаѓа
Реакции: Ночной охотник

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Чекај, од една страна бараш дискусија на ниво, од друга страна пробуваш сега да вадиш аргументи демек се` е субјективно. Не сакам да се навраќам во твоето претходен пост ти самата спомна -

Ама како што ти посочив погоре, не ме интересира политиката на администрацијата и ако утре/задутре ме банира, ќе си го одлежам банот, без никакви молења/плачења. Тоа што не поднесувам е етикетирање, кое и во овој пост ти пробуваш да го вметнеш. И не само кај мене. Кај сите кои сметаш дека се чувствителни на тоа.
Е па како што ти сметаш дека не е во ред некој да го јаде а некој не, јас сметам дека етикетите кои ти суптилно ги спушташ, не се во ред. Но сеа иде прашањето кој прв почна. Е тука може до утре да разглабаме ама не е работата кој прв почна туку кој ја завршува дискусијата. А во последно време се знае дека последниот збор го имаше администрацијата или некој од нас. Колку пати имавме кажано „било што било“ за да после пак ќе почнеш или ти или твоето другарче со пецкања, суптилно спуштање, вадење со некои мислења од пред многу време и нивно суптилно филување, демек ај сеа јово наново. Не, мелпомена, не е во ред. Знаеш зашто? затоа што ова не води кон ништо. Пак ќе почнеш со субјективните гледишта како поткрепа и алиби, ама субјекивизмот не е баш некој клуч за решавање на проблемите.
Саладине,во право си,ајде продолжи со боцкањето од страна што го посочив,а успат низ темите користи го она дека ти одамна си заборавил она било што било.
Јас не пишувам околу далечното минато,туку токму околу денешново што ти го издвојав во форумски цитати,оти темата е за да се посочи нешто што не оставило без зборови.
Тука јас завршувам со ова,оти нема крај дискусијава,јас пишувам конкретно околу денешново и она поврзано со него а ти вметнуваш сосема нешто трето :) ти ако сакаш нема да ми смета да продолжиш.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Ај бе чатајте си во приватни пораки, има некоја љубов тука :) :frantic
Абе Иџо, зш ти мене слабо пораки ми пишиш?
Само два пати ми напиша...каде едната беше насловена- Несоодветна Содржина, а другата конверзација јас ја отворив и ти имаше напишано одговор само една недела...и тоа значеше дека 1 недела немав могуќност да испратам мислење уствари немаше таква опција.

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
530556_3515828874158_994182713_n.jpg

:)

Статус
Затворена за нови мислења.