тенкс може овошје по сабајле...а јас частам нешто благичкоСДК... Спанковци, станувајте!
Еве ви чајче, овошје, музиче и сите на вежбање.
Имајте убав ден!
Отвори ја прикачената датотека 14358 Отвори ја прикачената датотека 14359
aaaa ќе се распрашам како поминало све, да ми кажат дали го бива дететоПолека привршувам со подготовките, и вечерва ќе е една од оние, once in a lifetime, кога ќе легнам на полноќ, зашто утре треба уште во 8 да сум станат, и одморен.
Црнобели, пуштајте ми среќа и поддршка, утре ми е првото официјално толкување на меѓународно ниво (досега сите биле од полежерна и приватна природа ), и се надевам првото од многу што ќе следат: двонасочно ќе толкувам (преведувам) средба помеѓу мониторинг експерт на ЕУ и Министерството за правда. Веќе втор ден сум џоа џенцка во ПМС, и возбудата и (позитивниот) притисокот ме излудуваат - можам, и морам да се покажам во најдобро светло, па не за џабе и кравата првпат во живот ќе носам!
Нека тргне...
Правило за пријателство 1.Тато бе,па ти нас не не сфаќаш.Неможеш да замислиш направив сметка 6000 Денари .Мајка ми беше смирена,а татко ми почна да дроби како сме можеле да се видиме и се да си кажеме,Океј си е ама доцна беше зарем ќе ме пуштеше А,и итно беше морам другарка ми да ја смирувам .Не е битно,важно нема казна.Ах,да мене искрено моите никогаш не ме казнувале.И зашто би ме казнувале кога јас сум мирно и послушно девојче.Од сега натаму само кој има бесплатни со тој ќе зборувам.Така ветив