Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
СДП дали оди цимет во компот од јаболка? :D Пошо ќе праам некој мој микс, си велам ко можи чај од јаболко со цимет да биде, зошто да не може и компот? :D

Може може, вкусно е, а да не зборувам за бенефициите од конзумирање цимет во овие денови кога сите сме не заштитени од настинки : ))

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe

Anakin

Истакнат Член
23 август 2012
869
977
203
може бе ќе ти мириса поубаво....иде цимет со јаболко најмногу и во чај и во компот и во печено јаболко...мене убо ми е....

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
Може може, вкусно е, а да не зборувам за бенефициите од конзумирање цимет во овие денови кога сите сме не заштитени од настинки : ))
може бе ќе ти мириса поубаво....иде цимет со јаболко најмногу и во чај и во компот и во печено јаболко...мене убо ми е....

Фала ви на двајцатаааа :D :*

• Ми се допаѓа
Реакции: Anakin and Марија

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Полека привршувам со подготовките, и вечерва ќе е една од оние, once in a lifetime, кога ќе легнам на полноќ, зашто утре треба уште во 8 да сум станат, и одморен. :giggle
Црнобели, пуштајте ми среќа и поддршка, утре ми е првото официјално толкување на меѓународно ниво (досега сите биле од полежерна и приватна природа :)), и се надевам првото од многу што ќе следат: двонасочно ќе толкувам (преведувам) средба помеѓу мониторинг експерт на ЕУ и Министерството за правда. Веќе втор ден сум џоа џенцка во ПМС, и возбудата и (позитивниот) притисокот ме излудуваат - можам, и морам да се покажам во најдобро светло, па не за џабе и кравата првпат во живот ќе носам! :zelen
Нека тргне... :sreken

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Полека привршувам со подготовките, и вечерва ќе е една од оние, once in a lifetime, кога ќе легнам на полноќ, зашто утре треба уште во 8 да сум станат, и одморен. :giggle
Црнобели, пуштајте ми среќа и поддршка, утре ми е првото официјално толкување на меѓународно ниво (досега сите биле од полежерна и приватна природа :)), и се надевам првото од многу што ќе следат: двонасочно ќе толкувам (преведувам) средба помеѓу мониторинг експерт на ЕУ и Министерството за правда. Веќе втор ден сум џоа џенцка во ПМС, и возбудата и (позитивниот) притисокот ме излудуваат - можам, и морам да се покажам во најдобро светло, па не за џабе и кравата првпат во живот ќе носам! :zelen

Знам дека ќе бидеш одличен утре !
Ти ја пуштам сета среќа на светов : ))

• Ми се допаѓа
Реакции: Nighty

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93

со среќа нека ти е !!! од мене имаш поддршкаа !! :D

• Ми се допаѓа

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
И јас знам дека ке бидеш најдобар што можеш.
ке ти ја пуштиме среќата,но нема да ти биде потребна.
Краватата ке те стега околу вратот но ке те опушти во делот на самодовербата (nod)

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Ко што сум возбуден и не ме држи место, тркнав на 5 минути да ставам нешто во уста (по стоти пат денес :sram), и кога се вратив, има што да видам - поддршка, што моментално навистина е потребна! :)
Фала ви, феноменални сте! :sreken
Ја имам привилегијата и среќата да добијам шанса да го работам она што си зацртав дека го сакам уште првиот момент кога стапнав на филолошки - не настава, не преводи за редовно (само хонорарно), туку домашно и меѓународно толкување!
Не смеам да допуштам да ми се лизне низ прсти, а утре секако ќе ве известам и за импресиите.
Фала ви, уште еднаш! :sreken

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
Ко што сум возбуден и не ме држи место, тркнав на 5 минути да ставам нешто во уста (по стоти пат денес :sram), и кога се вратив, има што да видам - поддршка, што моментално навистина е потребна! :)
Фала ви, феноменални сте! :sreken
Ја имам привилегијата и среќата да добијам шанса да го работам она што си зацртав дека го сакам уште првиот момент кога стапнав на филолошки - не настава, не преводи за редовно (само хонорарно), туку домашно и меѓународно толкување!
Не смеам да допуштам да ми се лизне низ прсти, а утре секако ќе ве известам и за импресиите.
Фала ви, уште еднаш! :sreken

чекаме чекаме .. и веруваме во тебе :D
само опуштено и се ќе биде :D

• Ми се допаѓа
Статус
Затворена за нови мислења.