Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Абе закачи ја во моментално подготвив :gladen
таму ке се стрвиме секогаш кога ке отвориме :gjavol
Браво Сарче,и како да не ми те сака после дечкото кога главниот пат до срцето на мажот е преку стомакот. (happy)
Само што пишав таму и рецептот го пишав, ако сака некој да направи ако не јас ќе ви ја направам.

јас за тебе мели не знам, ама коа ја видов сликава на фб, одма се наканив кај Сарче :D
Побрзај пошто се намалува.

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe

LoveDealer

Староседелец
3 март 2012
180
563
693
32
Во неговото срце.
Најубаво е кога ќе ти го украдат срцето!
emoticon-0115-inlove.gif

Се заљубив, сакам да кажам... По стоти пат.

Во Него, во она што сме Ние.

Уживам. Живеам.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Упрао си Форевр, која иронија , која негативна енергира, анализе до триста и назад

• Ми се допаѓа

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
На овј форум моментално фалив још едно 3-4 кумановци. Чисто онакој да се развеселимо повише.
Не бе брат не е такој, ти мислиш такој, други не
Можда има вишак, можда треа некој да си иде па да цвета форум као што треа, ке нема тк кој да лиже гз, ке нема кој да вреѓа дирекно, ке нема кој да извртуе зборови цело време и да тражи пажњу
ја сам искрено изгубија мноо вољу да се логирам, кд на сфак корак читам солење памет, ја сам добар ти неваљаш, ја сфе знам ти појма немаш, ја сам безгрешан, ја сам увек упрао, ти си онакф ти си овакф...
Сфи тија позитивни и добри чланови неможеф да дојдеф на површину од тија такфи, избегааф било какфи дискусие, бш заради тој, да не бидеф нападнати дека они не праиф као што треба...

• Ми се допаѓа
Реакции: Hkakashi

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Тивка вода брег рони.Така велеше професорката кога ќе ја налутевме :D и на крајот на година ќе ни вратеше за сите глупости низ цела година.
Абе стварно :sram.Ако ме нема во кујната сум :D
tumblr_mh1eow7jy71rc75oro1_500_large.jpg

• Ми се допаѓа

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
СДП дали оди цимет во компот од јаболка? :D Пошо ќе праам некој мој микс, си велам ко можи чај од јаболко со цимет да биде, зошто да не може и компот? :D

Статус
Затворена за нови мислења.