Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
СДК Продавам пуканки.

Oooops, mission failed. Само колку да укажам дека ми е дебилно кога некој дискутира, друг да изиграва сеирџија.

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Остани недела дена без интернет, па ќе видиш каков живот ти е форумов. :zelen
Е, пријателке, за вакви цитати зборувам... Оние што шират позитивна атмосфера, или барем се обидуваат. Дали во мојот одговор гледаш некаде флертување, или иронија? Не, нели? Но ништо не ти судам, ниту (ин)директно ти го раздлабувам карактерот и те анализирам. :)

Поправете ме ако грешам, но на форумов имаше обид да се отвори тема за анализа на членови. Мислам дека 2-3 дена не поминаа, а темата неславно пропадна (пак велам да ме поправите ако грешам, во кој случај и целава моја дебата пропаѓа во вода :zelen). Toa укажува на мнозинското размислување околу потребата некој да се анализира. :/

А за заклучокот околу цитирањето, сама си го донесе, и тука нема што да ти навлегувам.
Нема потреба од извинување. :)
Ти убеди ме дека некој од форумот ти нема препорачано филм или книга а ти не си ја прочитал,изгледал.
ако грешам и ти поправи ме.
Убеди ме дека откако се одлогираш од форумот не ти останала бар некоја девојка во мислите :mstickle
ако грешам пак поправи ме.
Ги испреврте муабетите,но ако,и тоа не ми смета:)
Спомнувањето за флертувањето имаше друга намена а ти ја свати баш како што треба а не како што ја напиша,тоа го знаеме и двајцата.
Туку ајде доста е,да не ни отворат тема мелпомена најти,како онаа на мајор и парвати,а ние верувам дека нема да сме толку забавни:D ...од двете и јас би гласала за другата.
Имало или немало потреба од извинување,за кога треба јас да се извинам,јас си одредувам,ти ке си размислиш кога ти би требало да бидеш од другата страна.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
СДК Продавам пуканки.

Oooops, mission failed. Само колку да укажам дека ми е дебилно кога некој дискутира, друг да изиграва сеирџија.

Кога сме веќе кај дискусиите...
СДП другар, би учествувал ли во некоја, да ја наречеме така, Playstation забава? :D
Зборам за кецот, за Crash Team Racing и слични евергрин наслови, и ве имам на ум неколку луѓе, меѓу кои и ти, пошто гледам си одлично упатен со се’ што подразбира информатичка технологија. :)
Ептен во почетна фаза е идејава иначе, и ептен има време, но почетно ме интересира твојот став.

Ги испреврте муабетите,но ако,и тоа не ми смета:)

Не се согласувам. Благодарам на дискусијата лејди. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
СДК Продавам пуканки.

Му го растури сеа монополот на Парва... :))))

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Е за квалитет може да им се фатат и Мекиците од Стража. :D

Јас, како приврзаник на оние парчињата пица 2 за седумдесе на автобуската кај Рекорд (мада јас си ги „пратам“ уште кога си отворија во Лептокарија), не се согласувам со тебе. :zelen

Статус
Затворена за нови мислења.