Fire in the hole...Те мава калашот у глава тебе![]()
Да,беше цитиран за да не испаднеше дека си изигнориран,но очигледно требало да бидешДоста... А сепак бев цитиран со аргумент за анализите.
Мхм, јасно де пријателке, во ред е...
Бескраен круг е тоа...
Да,беше цитиран за да не испаднеше дека си изигнориран,но очигледно требало да бидеш![]()
Се согласувам апсолутно со се,само со тоа дека ти имам ставено етикета,не.Цитиран, по што следеше општо твое размислување за аналитичарите, а никаде одговор на моето едно и единствено прашање. И не, не беше реторичко... Да речеме, иронија на куб?
Мy point being, мојот цитат беше искористен само за да протнеш твое размислување, не директно да ми се обратиш мене. Каде тука не бев игнориран, не знам. Не е ни темата сеа тоа, ниту јас доколку не ми одговореше ќе мислев дека сум игнориран.
Но, да се надоврзам на твоето размислување-
Го сметам цитирањето за негативна работа? Хехе, не ти е првпат да ме „етикетираш“ неосновано.
Сум цитирал стопати, ме цитирале стопати, но тоа било конкретно. Некој прашува? Го цитирам и одговарам. Нешто пишувам? Ме цитираат и се надоврзуваат околу ситуацијата, околностите, чувствата. Се жалам? Некој ме смее. Некој бара совет? Го советувам, без да го судам.
Но анализи? Ги имаш насекаде во реалниот живот, ти притребале тука.
Впрочем, мое скромно мислење е дека тука многумина бараат „спас“, односно катче каде можат да „здивнат“ од секојдневните анализи, судења, осудувања, кобења, преколнувања... Та никој не е совршен, нели?
Наше е да им го исполниме тоа.
Во спротивно, кругот ќе продолжи...
Се согласувам апсолутно со се,само со тоа дека ти имам ставено етикета,не.
Ако некаде сум те нарекла некако,тоа е како вешт ласкач но не сум единствена и не со лоша намера.
Но не од секого исто ги свакаме работите нели?Така ни одговара најверојатно.
Наброја неколку потребни ситуации за цитирање,една од тие набројани беше и мојата намера,без трошка лоша намера.
Но си ја свати баш како што тебе ти одговараше,без разлика што јас ти образложив конкретно.
Баш заради тоа реков дека ке припазам за во иднина,а етикетата сам си ја одреди.
Ако ни сметаат конструктивните критики,без разлика дали позитивни или негативни зошто сме тогаш на форумот ако не само за флертување
Повеке пати скоро сите образложуваме дека ова ни е прибежиште од било што ви реалниот живот,а го избегнуваме фактот дека и ова е дел од животот.
Овде бараме совети,препораки за книги,филмови,доедукација за одредени работи црпејки ги од луге кои се овде присутни а веке го искусиле тоа,и каде го рефлектираме сето тоа ако не во реалниот живот.
Пријатен ден пријателе.
Сепак се сведуваме на она дека сум згрешила што сум исцитирала.Пак се извинувам без трошка иронија а то користи ја кога ме цитираш,мене не ми смета.![]()