Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
СДК, следниот нека нацрта детска градинка.:eek
Аман те бе луѓе со темиве, осет да се немало.
Јас разбирам теми во играчница, ама мајке му, ги има повеќе од доволно.:zelen

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Во ред си е темата, одлична за тепање време и занимација : )

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
Во ред си е темата, одлична за тепање време и занимација : )
Веќе има ваква тема, Nighty што ја отвори.
http://forum.crnobelo.com/threads/sketch-toy.3919/

Барем малку труд кога се отвара нова тема.
И еве го пак твојот предлог, темите да ги порверуваат администраторите или модераторите сеедно.
Нели?:D

• Ми се допаѓа
Реакции: Emma.T

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Веќе има ваква тема, Nighty што ја отвори.
Барем малку труд кога се отвара нова тема.
И еве го пак твојот предлог, темите да ги порверуваат администраторите или модераторите сеедно.
Нели?:D
да .. нема да се откажам уште долго време од тој предлог. Ако треба секој ден бабури ќе јадам.

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
да .. нема да се откажам уште долго време од тој предлог. Ако треба секој ден бабури ќе јадам.
Предлогот ти е добар (y) , барем ќе се намали дел од темиве што се отвараат деновиве.
Само искрено досега не знам дали сум видела да се примени нечив предлог, сеедно кој го има предложено, може еден или два преку сила.

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Предлогот ти е добар (y) , барем ќе се намали дел од темиве што се отвараат деновиве.
Само искрено досега не знам дали сум видела да се примени нечив предлог, сеедно кој го има предложено, може еден или два преку сила.
Не .. се нема. Џабе постои таа тема, мислам дека тој што е надлежен за тоа баш го боли Стојко.

• Ми се допаѓа
Реакции: redhead

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Оооо колку е спомнато, више е дегутантно е да се повтарам. Повеќе од јасно е зошто има толку нови членови за кратко време кои отвараат масовно смешни теми. Воедно администрацијата треба да смени политика на отварање на теми, барем на одредено.

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
Оооо колку е спомнато, више е дегутантно е да се повтарам. Повеќе од јасно е зошто има толку нови членови за кратко време кои отвараат масовно смешни теми. Воедно администрацијата треба да смени политика на отварање на теми, барем на одредено.
Кога барем малку би се обрнело внимание на темата за дополнителна функционалност, барем да се прочитаат предлозите.
Вака поставена темата ми е некако бесцелна, барем еден предлог да се примени, доколку е остварлив и е во рамките на правилата и политиката на форумот.

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y
Статус
Затворена за нови мислења.