Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

МиГ 21

Староседелец
12 ноември 2012
1,252
2,458
1,133
Прилеп
СДП По кој критериум темата: фризура за членот над тебе ( или како беше точно) е окарактеризирана какко глупава, а темата дали би имал секс со членот над тебе е паметна тема????

steppenwolf

Староседелец
12 декември 2012
335
489
1,063
Скопје
Добро бре, уште ли се замарате со постот од фемина? Абе три милиони слични фејсбук хејтови имам прочитано низ нетов, подосадна и попреџвакана тема не постои. Многу е оригинална таа трендафилка, што да ви кажам...

Ајде орасположете се...
Ра па рам пам пам... :frantic

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21

Bleach

Истакнат Член
23 декември 2012
146
257
173
Heart-Shaped Coffin
rock-n-roll-is-freedom.tumblr.com
И ова го имало бе? (facepalm)
Еб*те политиката еб*те. Под секое јутјуб видео се наоѓа некој паметњакович шо ќе пиши дека има 10-18 години и дека слуша ваква - таква - онаква музика и од каде е, за да му изналупаат лајкчиња, а после ќе се најди некој уште попаметен па ќе му реплицира и ќе земи да паметува и да решава меѓународни спорови. На јутјуб видео еј!
Во моментов се решава грчко - македонскиот спор на видео од Aлис Купер (facepalm)
Па где ја то живим?
|-(

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Еб*те политиката еб*те. Под секое јутјуб видео се наоѓа некој паметњакович шо ќе пиши дека има 10-18 години и дека слуша ваква - таква - онаква музика и од каде е, за да му изналупаат лајкчиња, а после ќе се најди некој уште попаметен па ќе му реплицира и ќе земи да паметува и да решава меѓународни спорови. На јутјуб видео еј!
Во моментов се решава грчко - македонскиот спор на видео од Aлис Купер (facepalm)
Па где ја то живим?
|-(
Или тоа или нешто у смисол „Квичам на погреби, сечам дрва, ранам кучиња за лов...(измисли си рандом дебилна фраза у тој фазон)“. Нели е многу креативно тоа?

• Ми се допаѓа
Реакции: Bleach

МиГ 21

Староседелец
12 ноември 2012
1,252
2,458
1,133
Прилеп
Па где ја то живим?
|-(
Врв на глупоста кога некој бугарин остава коментар на песната „ Македонско девојче“ во стилот: прекрасна бугарска песна (facepalm)

• Ми се допаѓа
Реакции: Bleach

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Врв на глупоста кога некој бугарин остава коментар на песната „ Македонско девојче“ во стилот: прекрасна бугарска песна (facepalm)

Тази песен е много красива брат, да нема недоразбирање. :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: M.Adams and МиГ 21

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
А да отвори некој тема,избираме Мис и Мистер на форумот? :D
Машала денот што одмина го посветуваме на надворешниот изглед на членовите.
Кој ке ја отвори темата?Мене ми е страм оти ке победам на изборот.(bandit)
А може да ве номинирам јас тебе, JaMi Bum-Bum Sarah Марија ? :sreken

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
Може,но јас моето место ке го завземам во жири,а место мене надополни со тебе и Kitty :)
Kitty не ја знам затоа не ја спомнав исто како и неколку други тука по форумов што не ги знам.. Ама може зошто да не :sreken

• Ми се допаѓа
Реакции: Kitty
Статус
Затворена за нови мислења.