Или тоа или нешто у смисол „Квичам на погреби, сечам дрва, ранам кучиња за лов...(измисли си рандом дебилна фраза у тој фазон)“. Нели е многу креативно тоа?И ова го имало бе?
Еб*те политиката еб*те. Под секое јутјуб видео се наоѓа некој паметњакович шо ќе пиши дека има 10-18 години и дека слуша ваква - таква - онаква музика и од каде е, за да му изналупаат лајкчиња, а после ќе се најди некој уште попаметен па ќе му реплицира и ќе земи да паметува и да решава меѓународни спорови. На јутјуб видео еј!
Во моментов се решава грчко - македонскиот спор на видео од Aлис Купер
Па где ја то живим?
Врв на глупоста кога некој бугарин остава коментар на песната „ Македонско девојче“ во стилот: прекрасна бугарска песнаИ ова го имало бе?
Еб*те политиката еб*те. Под секое јутјуб видео се наоѓа некој паметњакович шо ќе пиши дека има 10-18 години и дека слуша ваква - таква - онаква музика и од каде е, за да му изналупаат лајкчиња, а после ќе се најди некој уште попаметен па ќе му реплицира и ќе земи да паметува и да решава меѓународни спорови. На јутјуб видео еј!
Во моментов се решава грчко - македонскиот спор на видео од Aлис Купер
Па где ја то живим?
Врв на глупоста кога некој бугарин остава коментар на песната „ Македонско девојче“ во стилот: прекрасна бугарска песна
Може,но јас моето место ке го завземам во жири,а место мене надополни со тебе и Kitty
И мене не ме знаешKitty не ја знам затоа не ја спомнав исто како и неколку други тука по форумов што не ги знам.. Ама може зошто да не