Во ред си е темата, одлична за тепање време и занимација : )СДК, следниот нека нацрта детска градинка.
Аман те бе луѓе со темиве, осет да се немало.
Јас разбирам теми во играчница, ама мајке му, ги има повеќе од доволно.
Веќе има ваква тема, Nighty што ја отвори.Во ред си е темата, одлична за тепање време и занимација : )
да .. нема да се откажам уште долго време од тој предлог. Ако треба секој ден бабури ќе јадам.Веќе има ваква тема, Nighty што ја отвори.
Барем малку труд кога се отвара нова тема.
И еве го пак твојот предлог, темите да ги порверуваат администраторите или модераторите сеедно.
Нели?
Предлогот ти е добар , барем ќе се намали дел од темиве што се отвараат деновиве.да .. нема да се откажам уште долго време од тој предлог. Ако треба секој ден бабури ќе јадам.
Не .. се нема. Џабе постои таа тема, мислам дека тој што е надлежен за тоа баш го боли Стојко.Предлогот ти е добар , барем ќе се намали дел од темиве што се отвараат деновиве.
Само искрено досега не знам дали сум видела да се примени нечив предлог, сеедно кој го има предложено, може еден или два преку сила.
Оооо колку е спомнато, више е дегутантно е да се повтарам. Повеќе од јасно е зошто има толку нови членови за кратко време кои отвараат масовно смешни теми. Воедно администрацијата треба да смени политика на отварање на теми, барем на одредено.СДК, следниот нека нацрта детска градинка.
Аман те бе луѓе со темиве, осет да се немало.
Јас разбирам теми во играчница, ама мајке му, ги има повеќе од доволно.
Кога барем малку би се обрнело внимание на темата за дополнителна функционалност, барем да се прочитаат предлозите.Оооо колку е спомнато, више е дегутантно е да се повтарам. Повеќе од јасно е зошто има толку нови членови за кратко време кои отвараат масовно смешни теми. Воедно администрацијата треба да смени политика на отварање на теми, барем на одредено.