Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Одвај чекам да пројдеф овија последњи триес минута да ми заврши работно време, па глеј те га време људи стфарно
Ја не се сеќам задњи дваес пет шес годинке да има овакфо с'лнце у јануар
Искочите прошетајте, удишите чис ваздух, смејте се алоуу : ) мислу дека некој седи 24/7 на интернет , не ваља еј
Имајте убаф дн

• Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN, JaMi and Anakin

Сајури

Староседелец
23 април 2012
18
30
1,013
Tokyo
87169

Долго време не сум се уклучила на форумов, па ептен се изненадив кога видов дека ми ги "крадат" делата од друг форум.:rolleyes:
Девојче, сепак фала ти на ласкањето, оти нели Imitation is the sincerest form of flattery. :)

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Читајќи две различни приказни на два различни форуми, озбилно веќе не знам кој е кој и какви се бенефициите од тоа да склопиш 100 различни души во еден „свој“ интернет профил.
Луѓе, озбилно внимавајте што и со кого споделувате на интернетов. Ве молам.
И не заборавајте дека кога ќе кликнете Х горе, останувате истите што сте биле пред да го отворите интернет прелистувачот, без разлика колку гламурозен и возбудлив си го претставувате животот на еден форум.
Кога Електра зајадливо ви јаде трици, не е од причина што е искомплексирана крава што само седи зад монитор и прати кој што прави, туку оти е свесна дека иде до вакви ситуации. Па вие пак расфрлајте се со низа лични податоци кои може да завршат којзнае каде. Се надевам нема да ви пречи и да се буните тогаш, оти нели, битно сега на форум сте се здобиле со лајк и титула за „храброст и отвореност.“
И искористете го денов, прекрасен е.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
СДК Сите сте вие само исфрустрирани фаци и само сакате да и` го нарушите угледот на Lepaa (еве ти уште еден „нотификејшн“ од мене). Она ќе копира од кај сака и што сака, кои сте вие да и` кажувате што да прави. Вие немате свој живот па само си наоѓате жртви ко Лепа за да си ги лечите комплексите врз неа. Како не ви е срам бре мршојадци едни, толку ли немате живот надвор од интернетот па најдовте да и` се нафрлате на Лепа?

(внимание, авторските права на постот ги имам јас и забранувам да се копира, да се крадат делови и да се користи за било каква намена)

Оф леле, Лепичке не сум бил само јас исфрустриран и искомплексиран а?

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Знаете што е работата со Lepaa? Се разоткри дека копирала туѓи мислења, и и’ беше „судено“ за тоа, иако како што Electra кажа, интернетот е јавен простор, и на форуми и социјални мрежи индиректно потпишувате согласност она што го објавувате да е „јавна сопственост.“ И сеа, следи морално осудување од извесни личности, кои отидоа толку далеку, што едноставно, нели, самите нејзини копирани мислења (кои откако зовре ситуацијата, не ни помнам кои беа) останаа во сенка на „правосудниот“ систем што владее на форумов... Но чекај, кога би владеел, немаше баш да се направи толкав хаос околу ситуацијата... ? Како и да е, она нема живот што копира мислења од туѓи форуми, а ние имаме зашто будно демниме кој од каде копира и потоа дрско, претерано и наголемо го соочуваме со тоа... Go figure...
ОДВРАТНО!!!

84 sk_Y ^_-

Староседелец
21 ноември 2012
595
825
1,093
СДК : Иако сум навистина кратко време на форумов ,мене почна да ми се повраќа од некои членови ... (puke) (:| (puke)

МиГ 21

Староседелец
12 ноември 2012
1,252
2,458
1,133
Прилеп
Не знам што ви пречи, дали некој копирал и од каде...мене не ми пречи дури и би ми било мило ако некој ме копира. Ќе речете срамота за неа што копира, можеби, но срамота и за вас што се нафрлите на неа како хиени...Ако не се сложувате со нечие мислење, не значи дека треба да го навредувате и „шиканирате“ ... пиис брадер...за секој има место под сонцето, па и на форумов. (flower)

• Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon and 84 sk_Y ^_-
Статус
Затворена за нови мислења.