свадбата не е само 2 сата ороШто ти е гајле , жени се , ќе играме на свадба па и ти ...![]()

Знам како ти е и јас си имам исти маки но не се нервирај за нив ќе биде срам кога ќе се запишат на факултет ништо нема да знаат...И на крајот секогаш е исто, некој се убива од учење за да добие 5 а му лепат 4 , а некои добива 5 без испрашување за лепота!! Умрете корумпирани т.н. ,,професори“!!!!! Ама океј и тие ,,лепотани“ ќе отидат на факс па ќе видат како се прави влашка урда!![]()
Нема да веруваш што се деси. Сеа последен час излагам на табла и незнаев само да кажам таму нешто само 1 незнаев и ми вика неможам да ти пишам 5. После излага една со градници 5 пати поголеми од реалната величина и коса ко вештерка од Иствик и ништо не знае тапа и овој педофилов и вика изледа косата ќе игра улога во твојата оценка и и пиша 5.Знам како ти е и јас си имам исти маки но не се нервирај за нив ќе биде срам кога ќе се запишат на факултет ништо нема да знаат...
А предходно тн професор го имаат фаќано со девојче 4 година во библиотека..
не ми се верува што таков човек работи како професор зошто не дадете молба до директорот да го избркаат од работа????E дабее за џабе ли се иста партија со директорот, така да среќен сум што веќе нема да го гледам 3 година неам географија!лелеене ми се верува што таков човек работи како професор зошто не дадете молба до директорот да го избркаат од работа????