свадбата не е само 2 сата ороШто ти е гајле , жени се , ќе играме на свадба па и ти ...
Знам како ти е и јас си имам исти маки но не се нервирај за нив ќе биде срам кога ќе се запишат на факултет ништо нема да знаат...И на крајот секогаш е исто, некој се убива од учење за да добие 5 а му лепат 4 , а некои добива 5 без испрашување за лепота!! Умрете корумпирани т.н. ,,професори“!!!!! Ама океј и тие ,,лепотани“ ќе отидат на факс па ќе видат како се прави влашка урда!
Нема да веруваш што се деси. Сеа последен час излагам на табла и незнаев само да кажам таму нешто само 1 незнаев и ми вика неможам да ти пишам 5. После излага една со градници 5 пати поголеми од реалната величина и коса ко вештерка од Иствик и ништо не знае тапа и овој педофилов и вика изледа косата ќе игра улога во твојата оценка и и пиша 5. А предходно тн професор го имаат фаќано со девојче 4 година во библиотека..Знам како ти е и јас си имам исти маки но не се нервирај за нив ќе биде срам кога ќе се запишат на факултет ништо нема да знаат...
E дабее за џабе ли се иста партија со директорот, така да среќен сум што веќе нема да го гледам 3 година неам географија!лелее не ми се верува што таков човек работи како професор зошто не дадете молба до директорот да го избркаат од работа????