Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Има разлика брат од стемнето и свиткање
имав страв од светкање.....грмежи......како мал бев сам дома...фати невреме.....се скрив под јорган.......трештење...дожд....потоа се плашев...до пред некоја година...исто ме фати невреме....и престанав...сега светкањето со грмежите ми е интересно

• Ми се допаѓа
Реакции: Natenceto

Natenceto

Староседелец
6 март 2012
1,031
1,194
1,123
Скопје
имав страв од светкање.....грмежи......како мал бев сам дома...фати невреме.....се скрив под јорган.......трештење...дожд....потоа се плашев...до пред некоја година...исто ме фати невреме....и престанав...сега светкањето со грмежите ми е интересно

Јас се плашам од грмење, лани имаше многу јако невреме во скопје ама многу јако грмеше толку се плашев што се шетав низ станот како будала не ме држеше место.

• Ми се допаѓа
Реакции: 048

Nightmare_f

Истакнат Член
19 февруари 2012
1,359
2,207
423
Дома пред Пц
сдк....толку ми е доено преку п....од интернетов...кај и да влезам нигде не ме фаќа место...и затоа решив...оваа дождлива ноќ (rain) (inlove) да ја поминам у глеање филмчиња (happy)

• Ми се допаѓа
Реакции: 990Freak

990Freak

Староседелец
12 март 2012
1,275
1,911
1,123
Kumanovo
Јас се плашам од грмење, лани имаше многу јако невреме во скопје ама многу јако грмеше толку се плашев што се шетав низ станот како будала не ме држеше место.
Ех.. нема ништо страшно, природна појава си е. плус има громобран у зграду, што и да биде нешто, електрицитет се празни у земју. Нема потреба од стра. :) Мене напротив, интересно ми е кд ќе има олуја :)

• Ми се допаѓа
Реакции: N|ghtmare_f

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
работата ме убива и физички и психички......повеќе психички....сам сум крив....ме мрзеше факултет да учам

• Ми се допаѓа
Реакции: 990Freak

Natenceto

Староседелец
6 март 2012
1,031
1,194
1,123
Скопје
Луѓе сме се прецениле каков дожд каков гром у Скопје гори
prognoza-08-maj.jpg

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Кој би рекол, нели?
Да ми кажеше некој во кулминацијата на моите тинејџерски (средношколски) луди денови колку нестабилен емоционален развој ме очекува во иднина, ќе му се изнасмеев и ќе го погледнев попреку... Мислам јас, она амбициозно и тинејџерско „ѓубренце“ кое беше сигурно дека може да го има светот на рака... Но еве не’ неколку години подоцна, и нормално, токму тоа се случи (мислам на нестабилниот емоционален развој)... Вистини, лаги, реалност, илузии, мечти, насмевки, солзи - ролеркостер од чувства, љубов, омраза... Прекршени ветувања, непланирани изненадувања, (не)доверба, заклетви за вечност, газење гордост, прекршување принципи...
Патници во мојот живот, сенки, моменти... Но никаде стабилност, трајност, вечност...

Уморен сум, психички сум целосно исцеден... Не очекував ова некогаш да го кажам. Испаѓа дека не си се знам доволно себеси, м? Ха, а ме изненадуваше (непријатно) кога други личности ќе ми спомнеа дека не ме познавале онолку колку што мислеле...

Статус
Затворена за нови мислења.