Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Бла бла бла...бла

Доста ми беше за денес,и да...благословено да е игнор копчето.
И така.
Добра нок добри луге.

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Сакам да кажам дека утре НОКАУТ хел јеа :wub:wavespin

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Кој би рекол, нели?
Да ми кажеше некој во кулминацијата на моите тинејџерски (средношколски) луди денови колку нестабилен емоционален развој ме очекува во иднина, ќе му се изнасмеев и ќе го погледнев попреку... Мислам јас, она амбициозно и тинејџерско „ѓубренце“ кое беше сигурно дека може да го има светот на рака... Но еве не’ неколку години подоцна, и нормално, токму тоа се случи (мислам на нестабилниот емоционален развој)... Вистини, лаги, реалност, илузии, мечти, насмевки, солзи - ролеркостер од чувства, љубов, омраза... Прекршени ветувања, непланирани изненадувања, (не)доверба, заклетви за вечност, газење гордост, прекршување принципи...
Патници во мојот живот, сенки, моменти... Но никаде стабилност, трајност, вечност...

Уморен сум, психички сум целосно исцеден... Не очекував ова некогаш да го кажам. Испаѓа дека не си се знам доволно себеси, м? Ха, а ме изненадуваше (непријатно) кога други личности ќе ми спомнеа дека не ме познавале онолку колку што мислеле...
same shit here :banghead Просто не ми се ни верува некогаш... (think)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
кој га е*е време какфо дали ке врне или не....Гулабицу груефски ке гу апсси тГхи године због испад.... : )

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis
Статус
Затворена за нови мислења.