Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
Не се расправај со глупак, прво ќе те спушти на негово ниво а потоа ќе те победи со искуство.

• Ми се допаѓа
Реакции: Hkakashi and Aaliyah

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
СДК Следна тема на форумот: „Белвица“, па после следуваат „Плашица“, „Клен“...и цел воден свет.
Па завршија државите,езерата и планините,туку ајде што пишувам кога Scars ке избрише :)

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,524
1,183
Big Sur
Не се расправај со глупак, прво ќе те спушти на негово ниво а потоа ќе те победи со искуство.
Модератор, знаеме дека ова е за нас т.н. трицојадачи. Не е толку меѓу редови пишано. :)
Не личи.
Искритикувај не` јавно, ко ние тебе, вака да не си пуштаме водичка ко напалени тинејџери.

• Ми се допаѓа
Реакции: Boyle, LadyInPink and Lady*

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Модератор, знаеме дека ова е за нас т.н. трицојадачи. Не е толку меѓу редови пишано. :)
Не личи.
Искритикувај не` јавно, ко ние тебе, вака да не си пуштаме водичка ко напалени тинејџери.
Ако некому неможеш да му парираш односно немаш начин како соодветно да му одговориш поготово кога не си сватил дека проблемот е кај тебе,не ти преостанува ништо друго туку само да се повлечиш заради неумешноста и да пишуваш од страна за глупавоста која уствари и не ја разбираш.Пишуваш украдени наводно мудри мисли,мислејки дека така ке си најмудар,оти наводно паметниот попуштал :D
Е,да,попушта,еднаш,двапати,ама тешко дека сто пати. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra, slb_bobo and Lady*

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
Ne sakam nikogo da citiram ni pak da tagnuvam. Nema potreba da se karam,pa i ne me interesira sto imate vie da kazite za mene. Ne ve poznavam nikoj kako licnost vo zivo pa i ni vie mene. Ednostavno ne se zamaram premnogu so prepukuvanjava i ne me interesira koj kakvi temi otvora i zosto. Ednostavno sekoj si otvora temi kakvi saka i kakvi sto mu odgovaraat.A i forumov ne go gledam nekoe mesto da se dokazam sebesi,ili pak nekogo da navreduvam,ili bilo sto.Ednostavno go otvoram zaradi zabava i toa e toa.I dokolku ne sakate da bidam moderator mozite ednostavno da se pozalite na adminite i kraj.Pa ne e kraj na svetot,a i ne mi e ni vazno,pak ke si bidam clen :) I se izvinuvam za latinicava po sto sum od mob.(da se pofalam deka imam mob so net ne za dr :p) Se najdobro ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Aaliyah
Статус
Затворена за нови мислења.