Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Па ако не сме сите,ниту еден од нас нема да е она што е :)
ако го нема на пример Легионер,една моја карактеристика нема да ја увидевте сигурно,ако не е Лејди Блу уште една моја карактеристика немаше да биде истакната и да не набројувам понатаму само за да не бидам погрешно сватена. :giggle
Затоа,какви сме,такви сме,се додека сме овде за да си најдеме причина и начин преку кој ке си задоволиме некоја наша потреба а притоа да не наштетуваме глобално за постоењето на форумов,сите нека сме тука.
Сите по малку придонесуваме за форумот, т.е членовите го прават форумот. Атмосферта овде ние ја правиме и да овој форум ми е еден од најдобрите, овде некако сите ме прифатија, на други форуми се чувствував ко отфрлена. Какви сте такви сте јас обожавам сите да ве читам, сега понекогаш сум изнервирана или мрза ме фатило па може и овде тоа ќе го покажам, но се трудам да бидам позитивна. :D

Rodeo Tvrdo

Активен Член
20 мај 2012
98
68
28
Скопје
Освен во земјите од ЕУ, во кои други држави може да се патува без виза со бугарски пасош?

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Секаде каде сакаш е полесно да одиш со бугарски одколку со мокедонски, и како бугарин многу лесно добиваш виза/ односно да добиеш виза за УСА во Бугарија е нешто сосема нормално, а не како македонците кои се радуваат пред амбасадите, со прослави- мислиш свадба прават/ а добиле 6 месечна виза.

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum and Marick14

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
А само што ке чукнев на вратата од темава за да прашам дали е ова инфо биро? :D
и оп гледам во сакам да кажам :igra
а ми требаше една информација,ама готово помина.

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
А само што ке чукнев на вратата од темава за да прашам дали е ова инфо биро? :D
и оп гледам во сакам да кажам :igra
а ми требаше една информација,ама готово помина.
хахаха па може и една таква да се отвори со неколку шалтери :mstickle
прашај си бе мели,не се срами:sreken

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
СДП дали некој го има користено ова од Carotten,ми треба мислење колку е ефикасно пошо сакам да си го купам :)
91.jpg

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Like a madman groping in a dark room
Seek the light to burn away the gloom
I've lost my mind but my feelings are true
Everything I do, I offer to you

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
Абеее и ти незнаеш кај да отидеш :rolleyes: најубав помин имај си да се изнауживаш и за нас :) и да знаеш дека ни фалиш(flower)

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and parvati
Статус
Затворена за нови мислења.